Ole urlao na igrače, pominjao Murinja!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 19.03.2019.
09:40
Izvor: Sportske.net

Napeto u svlačionici Junajteda...

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Ole Gunar Solskjer je bio besan kao ris posle poraza od Vulvsa u kupu. Posle poraza od Arsenala u prvenstvu usledio je neuspeh u domaćem kupu, a Norvežanin je pobesneo na igrače.

Prema priči tabloida on je rekao igračima da su delovali kao da ih trenira Murinjo i poručio im da razmisle o svojim postupcima i igri tokom reprezentativne pauze.

Solskjer je posle meča izjavio da je tim delovao veoma loše, da su bili opušteni bez razloga i da nisu vršili pritisak na protivničke defanzivce što je bio osnovni plan.

Sa druge strane, odmah su se u medijima pojavile priče da Junajted još razmišlja, da su sve češća mišljenja da je ispario efekat njegovog angažovanja, da je probudio tim, ali da nema iskustva da vodi veliki klub.

Bilo kako bilo, Junajtedu ostaje gotovo nemoguća misija protiv Barse u Ligi šampiona, ali i da stigne do četvrtog mesta i plasmana u elitu, što neće biti nimalo lako.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Tuesday, 19.03.2019
11:32

Koji bre Kup, guraj LS i prvenstvo...Kakvi kupovi u ovom trenutku. Gubljenje vremena a i snage

avatar
Rosso 21
Tuesday, 19.03.2019
11:08

Po njih bi bolje bilo da su ispali od PSGa, jer su se u toj utakmici puno istrosili, a posebno su pali od tada, očekuju da rezultati dolaze sami.

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 19.03.2019
11:04

Kakvi su treneri dobijali sansu, on definitivno je zasluzuje