Olerdajs dobio dozvolu da pregovara sa FA

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.07.2016.
11:42
Izvor: Sportske.net

Fudbalska asocijacija Engleske dobila je u sredu dozvolu od Sanderlenda da započne pregovore sa Semom Olerdajsom, čime je potvrđeno da je Big Sem među glavnim favoritima za preuzimanje reprezentacije "Gordog Albiona".

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Nakon neuspeha fudbalske reprezentacije Engleske na Evropskom prvenstvu u Francuskoj Fudbalska asocijacija je krenula u potragu za naslednikom Roja Hodžsona koji bi nacionalni tim odveo na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Menadžer Sanderlenada Sem Olerdajs smatra se jednim od glavnih kandidata za naslednika Roja Hodžsona, što potvrđuje i udarna vest engleskih medija koja se pojavila nešto pre podneva.

"Sanderlend je dao dozvolu predstavnicima FA da započnu pregovore sa Semom Olerdajsom vezane za posao selektora" navodi "Bi-Bi-Si".

U saopštenju koje je klub sa severa Engleske izdao ovim povodom navodi se da je Sem Olerdajs zatražio od Sanderlenda da mu bude omogućeno da pregovara sa predstavnicima Fudbalske asocijacije što govori da je Big Sem zainteresovan za posao selektora, premda su neki engleski mediji juče preneli da nije voljan da sedne u "vruću stolicu".

Sanderlend je od Fudbalske asocijacije zatražio da bude ekspeditivna i da u što kraćem vremenskom roku donese odluku o tome da li će Sem Olerdajs preuzeti reprezentaciju kako bi klub na vreme reagovao i doneo odluku da li će Olerdajs ostati na klupi u tom slučaju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke