Oličenje neprofesionalizma, Englez nervira Lamparda?!

Autor: Stefan Matić
sreda 27.11.2019.
13:25
Izvor: Sportske.net

Veznom igrači se drugi put u kratkom roku dešavaju slične stvari.

EPA-EFE/Gerry Penny
EPA-EFE/Gerry Penny

Povezane vesti

Čelsi je već u Valensiji gde se sprema za sutrašnji meč protiv domaćina, oba tima imaju po sedam bodova tako da je ovo jedan od važnijih mečeva za "plavce" i "slepe miševe".

Ipak Lampard će poći bez sveže oporavljenog Rosa Barklija, Englez je ponovo snimljen kako radi gluposti.

Englez je dobio dozvolu od Lampard da tokom internacionalne pauze ode u Dubaji, ali je vezni igrač tamo snimljen kako pleše u polugolom aranžmanu, te ga je Lamps izostavio sa spiska igrača za gostovanje u Španiji.

"Naivan je, imam dva problema sa njim. Prvi su naslovi ove nedelje, Ros već zna kako sam se osećao posle prvog naslova. Tada sam ga podržao, ali je sada pokazao nedostatak profesionalzima. Nisam diktator, razumem da su moji igrači ljudi, ne želim da izigravam policiju. Dobro je trenirao, ništa nemam protiv njega, ali sada je trenutak da se pokaže na terenu", izjavio je trener Čelzija.

Engleska Dele Ali Hari Kejn Ros Barkli

Barkli je "obeležio" prošli susret sa Valensijom kada je za svojih deset minuta na terenu uspeo da promaši penal, tako da su Španci slavili na "Stamford Bridžu". Posle toga je imao i bliski susret sa taksistom, bivši igrač Evertona će morati dobrano da se potrudi u nastavku sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 28.11.2019
02:16

Prodati ga sto pre. Neki tim sa sredine tabele ce da da 35m, dakle super zarada a mi da vratimo Galagera, zapamtite to ime!