Olimpik Marselj u kanalu

Autor: Boban Filipović
nedelja 03.04.2016.
19:57
Izvor: Sportske.net

Agonija francuskog velikana i bivšeg šampiona Evrope nastavljena je danas na Korziki...

BETA/AP Photo/Claude Paris
BETA/AP Photo/Claude Paris

Povezane vesti

Muke Olimpika iz Marselja nastavljene su danas u Bastiji.

Korzikanci su slavili rezultatom 2:1 i naneli drugi uzasopni poraz Mičelovom timu, nakon serije od pet uzastopnih remija.

Bastija je povela autogolom Karima Rekika početkom drugog poluvremena, Gael Danik je sa penala duplirao prednost domaćina u 55. minutu i otvorio vrata pobede.

Međutim, rezervista Miču Batšuaji je po ko zna koji put u karijeri postigao gol ušavši sa klupe i ostavio nadu gostima da mogu da izbegnu poraz. Igrao se 77. minut kada je belgijski napadač smanjio na 2:1 na asistenciju Remija Kabelje, ali ispostavilo se da je to bio samo počasni pogodak.



Nade gostiju da će uspeti da izbegnu poraz raspršene su tri minuta pre kraja utakmice kada je rezervista Alesandrini zbog brljoine dobio crveni karton.



Olimpik Marselj je bez pobede u prvenstvu još od početka februara kada su slavili na gostovanju u komšiliku protiv Monpeljea. Poslednji francuski klub koji je bio prvak Evrope je šest bodova daleko od opasne zone na šest kola pre kraja sezone.

Bastija je ovim trijumfom uplovila u mirnu luku i bliže je ekipama koje se bore za izlaz na evroscenu nego onima koje su ugrožene.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke