Oprobani metodi, evo kako Napoli pritiska "neposlušnog" Milika...

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.01.2021.
09:15
Izvor: Sportske.net

Ovo što rade od početka sezone na više frontova zaista pokazuje potpun odsustvo fer-pleja u bilo čemu...

EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Sasvim sigurno da ovo što je Napoli uradio ne došavši na utakmicu protiv Juventusa predstavlja sraman gest i sa tim se, izuzev navijača Napolitanaca svi slažu. Jer, imali su dva bolesna igrača, iskamčili od lokalnih zdravstvenih vlasti navodnu zabranu da ne putuju. Ništa ne bi bio problem, da Đenova bez 12 igrača nije došla pod Vezuv kolo pre toga i desetkovana zbog korone izgubila 6:0. Napoli je za zelenim stolom izgubio meč, ali je ta odluka ukinuta i utakmica će se igrati, verovatno u maju, čime je čitavo prvenstvo praktično izvrnuto ruglu.

Ali, situacija oko Areka Milika će izgleda završiti na sudu. On odbija da ode šest meseci pre isteka ugovora, Napoli traži 20 miliona za igrača na koga Gatuzo ne računa.

Kako bi privoleli Milika da popusti i kao osvetu jer bi u junu mogao da ode bez obeštećenja, Napolitanci pripremaju dve tužbe.

U pitanju je čuveni slučaj pobune, odnosno to što su igrači odbili da odu u karantin nakon meča protiv Salcburga, među njima je bio i sam Milik. Ali, kao i svi drugi kažnjen je novčano. Sada mu prete sudom, a dodaju i tužbu zbog zloupotrebe marketinških prava jer je Milik reklamirao restoran koji drži u Katovicama.

Baner

Prema Napolijevim advokatima to je dovoljno da na sudu traže odštetu i da procesima privole Milika, da u januaru napusti klub, ili se odrekne novca koji bi trebalo da mu isplate tokom proleća, kada će sedeti na tribinama, jer ga je klub eliminisao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Friday, 01.01.2021
10:46

Moze De Alurentis da mu po..si..ima aktivan ugovor do kraja sezone,njihova briga sto ga ne pustaju..