Osasuna pobedila posle tri meseca, Granada "upoznala" Budimira!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 24.01.2021.
15:58
Izvor: Sportske.net

Hrvatski napadač raspoložen u Pamploni.

EPA-EFE/Jesus Diges
EPA-EFE/Jesus Diges

Povezane vesti

Fudbaleri Osasune ostvarili su prvi trijumf u španskoj La Ligi posle ravno tri meseca pošto su na svom terenu u 20. kolu šampionata nadigrali Granadau 3:1.

Junak pobede za tim našeg Darka Brašanca bio je hrvatski napadač Ante Budimir, koji je postizao golove u 27. i 39. minutu.

Iskusni centarfor se kod prvog gola odlično snašao u petercu rivala proturivši loptu u nebranjeni deo mreže. Ovaj gol možete videti OVDE.

Samo 12 minuta kasnije isti fudbaler je pokazao pravi napadački njuh kada je nakon izuzetnog centaršuta Enrikea Barhe glavom postigao gol.

Sa ovim rezultatom se otišlo na odmor, a pravu neizvesnost u meč uneo je Luis Havijer Suarez Haris u 50. minutu kada je posle odbitka prepolovio prednost domaćih iz Pamplone.

Veliko uzbuđenje viđeno je pred golom Granade u 71. minutu kada su domaći zatražili penal, nakon čega je glavni sudije pogledao VAR i ostao pri odluci da ne dosudi najstrožu kaznu.

Tačku na meč stavio je Hon Monkajola u 86. minutu meča koji su domaći završili sa fudbalerom manje nakon isključenja Fakuda Ronkalje, koji je u dva minuta kasnije zaradio drugi žuti karton.

Osasuna je prvom pobedom u ligi nakon 24. oktobra prestigla Alaves i tako izašla iz zone ispadanja.

Granada je nakon prvog poraza u poslednja tri kola ostala na sedmom mestu.

  function resetIframeHeight(o) {    o.style.height = o.contentWindow.document.documentElement.scrollHeight + 'px';  }  
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
  

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke