Ospina spustio roletnu i poslao Napoli u finale!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 13.06.2020.
22:58
Izvor: Sportske.net

Napoli u finalu.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

U finalu Kupa Italije igraće Juventus i Napoli.

Drugog finalistu smo dobili večeras na San Paolu pošto su Napoli i Inter remizirali 1:1, što je više odgovaralo domaćinu koji je prošao dalje ukupnim rezultatom 2:1.

Prvi gol smo videli već u 2. minutu kada je Kristijan Eriksen izveo korner, lopta je nekako našla put do mreže direktno iz kornera, prevarila je Ospinu za 0:1.

Ospina se donekle iskupio za dešavanja iz drugog minuta, uspeo je da zaustavi udarac Lukakua, a kasnije je u situaciji jedan na jedan uspeo da zaustavi i Antonija Kandrevu.

Kazna je brzo stigla.

Kontra kao u školskom, Insinje je pobegao, dodao do Mertensa koji postaje najbolji strelac u istoriji Napolija sa 122 gola na svom kontu.

Inter je bio bolji rival i u nastavku utakmice, šanse su se ređale pred golom Ospine, ali je kolumbijski golman polako rastao u junaka ovog meča.

Odbranio je udarac Eriksena dva puta, a onda je i Viktor Mozes promašio kolosalnu šansu da pošalje Inter u finale.

Napoli za koji je Maksimović odigrao svih 90 minuta kao centralni defanzivni igrač je uspeo da iskoristi smušenost napadača Intera i da se tako nađe u finalu sa Juventusom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Sunday, 14.06.2020
09:24

NEKO JE PISAO DA CE INTER BITI KANDIDAT ZA TITULU AHAHAHHAH KAKO ?

avatar
Oldboy
Sunday, 14.06.2020
09:21

E, tek onda kad prestanemo da gubimo dobijene utakmice, zato što smo slučajno dozvolili protivniku jednu šansu, možemo da kažemo da smo spremni za trofeje

avatar
Gile sile pravi
Saturday, 13.06.2020
23:30

Tragicar meca je Kandreva i niko drugi. mesto da je dodao loptu imao je slobodnog Eriksena i Janga i Brozovica on Sutira loptu ovaj Ospina mu brani i salje Loptu do Insinjea ovaj istrcava kontru i asistira za 1-1 mesto da je Kandreva asistirao za 2-0 on omogucio kontru, njemu neka se zahvale za ispaadanje. Ostalo je Ospina cinio cuda. sto se Lautara tice neka se pakuje da ga ne vidim vise, nece da igra vuce se po terenu, bukvalno se vuce. bude nastavio ovako ima da leti na tribine. Interu nije potrebna nova epizoda Ikardi

avatar
Tiribocchi
Saturday, 13.06.2020
23:12

Pa kako je mogucee bree pa sta rade ove sudijeee maVijuuu breee Handa n1 u svetu skrinar de vrij zidoviiii sensi novi xavi barela novi iniesta Lu la najbolji napadcki tandem eriksen svetsku klasu koji je odbio sve klubove da dodje u inter konte najbolji trenerski mag marota tata zhang najbolji precednik a inter caooo iz kupaaaa caoooo u grupu LS caooo skudetooooo...

avatar
Inter JZ 4ever
Sunday, 14.06.2020
00:25

Idi pa se leci...

avatar
Oldboy
Sunday, 14.06.2020
00:40