Otkriveno - Barsa prihvatila ponudu od 100.000.000, igrač odbio i sada je dobio i traku!

Autor: Milovan Longinov
sreda 11.09.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva priča...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Malo ko je verovao da Rafinja ima budućnost kod Hansija Flika, ali sve se promenilo početkom ove sezone.

Brazilac je prošle sezone kod Ćavija Ernandesa igrao na levom boku, na desnom je zakucan Lamin Jamal, a Barsa je zbog njegove tržišne vrednosti bila spremna da ga proda i time pokrije potencijalni transfer Nika Vilijamsa.

Katalonski Sport danas otkriva da je Barselona letos na stolu imala ponudu od čak 100 miliona evra, u koju su bili uključeni i bonusi, ali je Rafinja bio izričit u nameri da ostane.

On nije želeo da nestane sa velike mape, Barselona je klub njegovih snova i bio je svestan da neće imati ni mogućnost da ode na Mundijal 2026, ako ode u Saudijsku Arabiju.

Na kraju su ga čak igrači izabrali i za jednog od kapitena, jer je lider na terenu i on je uzvratio i odgovorio na pravi način.

Rafinja je na prve četiri ligaške utakmice dao tri gola i dodao tri asistencije, te je jedan od najbolje ocenjenih igrača u La Ligi od početka sezone. 

Hansi Flik mu je našao žicu, dao mu je jasne upute šta od njega želi i Barsin direktniji fudbal u potpunosti odgovara Rafinji koji sada ima više mogućnosti da napada prazne prostore, nego da ostaje sam u situacijama jedan na jedan, koje mu nisu jača strana kao Jamalu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke