Otkrovenje sezone u Ligi šampiona, tim koji kipti od talenta nije mogao bez Hrvata i supersoničnog Engleza!

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 21.12.2018.
23:32
Izvor: Sportske.net

Šta mislite, dokle bi dogurao ovaj sastav?

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Grupna faza Lige šampiona je gotova, videli smo mnogo uzbuđenja, a samo najbolji će nastaviti takmičenje u osmini finala.

Najlepši gol grupne faze je izglasan, a sada je red na najveća "otkrića" grupne faze. To su mladi igrači, perspektivni, ali koje su ove sezone iskočili u prvi plan.

Na golu je Vlahodimos (golman Benfike, 24 godine), u odbrani su Robertson (Liverpul, 24 godine), De Liht (Ajaks, 19 godina), Škrinijar (Inter, 23 godine), na sredini su Husem Oar (Lion, 20. godina), Artur (Barselona, 22 godine), Frank De Jong (Ajaks, 21 godina) i Nikola Vlašić (CSKA, 21 godina). U napadu su Sančo (Dortmund, 18 godina), Irving Lozano (PSV, 23 godine) i Čengiz Under (Roma, 21 godina).

Ovaj tim nikako nije mogao da prođe bez dva Ajaksova čuda koje traži ceo svet, ali i Džejdona Sanča je definitivno postao velika zvezda za kratko vreme.

Možda će vam biti čudno što nema Kilijana Mbapea jer je on još uvek tinejdžer i ima samo 20 godina, ali on je poznat još od pre dve sezone iz Monaka kada su izbacili Mančester siti i stigli do polufinala, a i prošle sezone je igrao fantastično u dresu PSŽ-a.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke