Ovako ne ide, samo Princ Junajted spasava!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 02.02.2020.
10:49
Izvor: Sportske.net

Čudna konferencija za medije Solskjera, kako sada stvari stoje, nema nade na osnovu viđenog...

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Novi mršavi remi za Junajted, oni nijednog trenutka nisu delovali kao bolja ekipa od Vulvsa, nisu dali gol, i iako je Bruno Fernandeš pojačanje, daleko od toga da će jedan igrač rešiti problem.

"Pomerili su gol siguran sam, zbog toga Dalo nije doneo pobedu", rekao je Solskjer, nikome nije bilo jasno da li je u pitanju loša šala ili je ozbiljan.

On je čestitao svom timu na dobroj igri, i dodao da će Fernandeš biti veliko pojačanje, ali da napadači moraju bolje da se kreću kako bi mu ponudili opcije u organizaciji igre.

Mnogi ipak smatraju da je Norvežanin potrošen.

"On je dao šta je mogao, ne ide. Jednostavno, Junajted ne može ništa da promeni, ne znam zbog čega je čestitao igračima, nisu zaslužili da pobede Vulverhempton",
rekao je Džejmi Rednap i dodao da je bilo najbolje da Junajted zameni Solskjera.

Navijači se, kao i obično, u ovakvim situacijama nadaju čudu. I dalje se provlače vesti da princ Muhamed Bin Salman želi da kupi klub, da su Glejzeri sada spremniji da prodaju jer "Đavoli!" gube vrednost, a ni ostale firme im baš ne stoje dobro.

Junajted je oslabio transfer budžet za leto, koliko će doneti Igalo koji na pozajmicu stiže iz Kine videćemo, ali navijači su kivni na Marsijala koji dugo igra loše. Mnogi smatraju da Solskjer nema dovoljno hrabrosti da gurne Grinvuda od početka.

Mete kluba ostaju Sančo i Kulibali na leto, ali pitanje je koliko će imati novca. Ako Saudijci preuzmu klub to ne bi trebalo da bude problem, naime Bin Salman koji pregovara oko kupovine Njukasla je čovek koji poseduje ogroman novac i zamenik je kralja Saudi Arabije. Njegovo lično bogatstvo je oko 3 milijarde dolara, ali ima neograničene resurse Saudi Arabije.

Naslednik je krune, naslediće oca kralja Salmana.

Sa takvom zaleđinom, Junajted bi imao neograničena sredstva i krenuo u trku sa Sitijem, ali bez obzira na to, za sada nema pregovora, a vreme prolazi...

Geri Nevil kaže da ovaj Junajted ne može daleko.

"Nemaju kvalitet u napadu, kada pogledate Marsija, Džejms, Mata, ili Marsijak, Džejms, Pereira, to je slabo za ozbiljne klubove i slabo za Englesku",
iskren je Nevil...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 02.02.2020
16:25

Svi su oni talenti i buducnost kluba, kad su Ronaldo i Rooney bili mladi Van Nisterloy je hteo da ode iz kluba jer nije hteo da ceka da ovi sazru kao igraci, a sad nemamo ni Van Nisterloya a nemamo ni novog Ronalda/Rooneya. Nemamo ni Vidica/Ferdinanda/Scholesa/Gigsa. Imamo igrace koji primaju platu kao da su najbolji u ligi, a oni se bore za LE.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 02.02.2020
16:23

Ne mogu da zamislim da Engleska dozvoli tom princu bilo koga da kupi. Moralni navijaci bi prestali da podrzavaju Utd ako bi dosao ovaj covek koji znamo ko je i sta je...

avatar
Bendz@min
Sunday, 02.02.2020
14:55

Postaju plastika broj 2

avatar
Red to the bone
Sunday, 02.02.2020
13:39

Uplastikanili se

avatar
Reds8c
Sunday, 02.02.2020
13:23

Liverpool nema nikakve arape, i trenutno so najbolji ne samo u PL nego na planetu. Nije sve u novcu.

avatar
Barbosa7
Sunday, 02.02.2020
12:13

Geri Nevil brutalno iskren,svaku potpisujem.

avatar
Carina_11303
Sunday, 02.02.2020
12:13

Uzdamo se i u Siti, da dobije Totenhem. Svi osim Celsija igraju u korist Celsijeve borbe za top4. Ovom formom Celsi treba da se cuva i od Sefild Junajteda i od Evertona.