Ovako se CR7 bori sa "postom" - Trening, 'Merc' i Versaće!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.09.2018.
20:22
Izvor: Sportske.net

Za najboljeg na svetu nema predaha, reprezentativnu pauzu koristi da trenira punom parom u svom novom klubu ali i da uživa u čarima miliona koje zarađuje.

Epa/Filippo Venezia
Epa/Filippo Venezia

Povezane vesti

Ronaldova era u Juventusu nije počela kako je Portugalac želeo, ali statistika sa starta prethodne sezone svedoči da CR7 može da nadomesti "prazan hod".

U prve tri prvenstvene utakmice u dresu Juventusa Kristijano Ronaldo je uputio 23 udarca ali nijednom nije pogodio mrežu. Zanimljivo, identičan učinak imao je na startu prošle sezone u dresu Real Madrida.

Ovakav individualni učinak Kristijana Ronalda nije uticao na učinak Juventusa jer aktuelni šampion ima maksimalan skor i zauzima prvo mesto u Seriji A.

Većina fudbalera Juventusa u narednih desetak dana imaće reprezentativne obaveze, a za to vreme Ronaldo nastavlja da trenira punom parom u klupskom trening centru. Ronaldo je dobio poštedu od strane Fernanda Santoša, tako da je danas nastavio sa treninzima u novom klubu.

Po završetku napornog rada Ronaldo se fotografisao ispred "paklene" mašine u Versaće duksu uz konstataciju da je uspešno "obavio posao".

Ronaldo je poznat kao ljubitelj luksuznih automobila pa tako u svojoj kolekciji ima Bugati Čiron, Lamborgini Aventador LP 700-4, BMW M6, Bentli, Aston Martin DB9, Audi R8, Rols Rojs Fantom, Bugati Vejron, Maserati GranKabrio, Porše Kajen i nekoliko automobila iz Ferarijeve "radionice".

Na slici se nalazi Mercedes-AMG GLE kojim je Kristijano Ronaldo sebe častio na kraju 2016. godine. Kada ga je dovezao u garažu Portugalac se pohvalio na društvenim mrežama uz poruku "Nova zver".

Sada ostaje da Ronaldo probudi u sebi fudbalsku zver i da nakon reprezentativne pauze probije led i obraduje navijače Juventusa prvencem u crno-belom dresu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke