Ovakvom se Đurđiću nadao Partizan, Srbin na gol od dvocifrenog učinka!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.07.2018.
22:06
Izvor: Sportske.net

Nadali su se pre dve godine u Partizanu da će u Nikoli Đurđiću dobiti rasnog golgetera ali je iskusni napadač proradio tek po dolasku u Hamarbi.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Svega šest meseci trajala je epizoda Nikole Đurđića u beogradskom Partizanu, a učinak koji je srpski internacionalac imao u voljenom klubu bio je ispod svakog proseka.

Na trinaest odigranih utakmica Nikola Đurđić je postigao gol zbog čega su u Partizanu odlučili da ga skinu sa platnog spiska i omoguće mu promenu sredine već u zimskom prelaznom roku.

Drugi deo sezone 2016/17 Đurđić je proveo u danskom Randersu i u njemu ostao i prethodne sezone. Učinak nije uspeo da popravi ni u Danskoj, ali se zato prelazak u švedski Hamarbi pokazao kao pun pogodak.

Momak rođen u Pirotu upisao je večeras trinaesti prvenstveni nastup u dresu Hamarbija i sa dva postignuta gola u trijumfu nad Dalkrudom (4:1) stigao na korak od dvocifrenog golgeterskog učinka.

Đurđić je večeras načeo rivala golom u 13. minutu meča, a do odlaska na odmor pogodio je još jednom, ovoga puta nakon udarca glavom.

Srbin je na taj način stigao do devetog gola u tekućoj sezoni, a ekipa Hamarbija tek treba da odigra petnaesti meč u ligi, što znači da je Đurđić na pravom putu da za pola prvenstva ono što nije u prethodne tri sezone zajedno.

Poslednji put kada je postigao više od deset golova u prvenstvu Đurđić je bio član švedskog Helsinborga, a pre toga je u dresu Haugesunda redovno stizao do dvocifrenog učinka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ninass
Tuesday, 24.07.2018
09:53

Igrao je povredjen kod nas u partizanu a svakako bojkotovan od strane saigraca i uprave... trebalo ga je sacekati... a mozda mu jednostavno i ne odgovara nasa liga sa izuzetnom infrastrukturom i terenima u blatu

avatar
FamilyHangingOut \'11
Wednesday, 25.07.2018
09:17

Ipak nece ostati nezapamcen po ucinku, da nije bilo one njegove asistencije za gol Leonarda u Derbiju, (gotovo) sigurno ne bi bilo ni titule...