Ovo će biti Barsina odbrana na Mesijeve reči!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 04.09.2020.
21:25
Izvor: Sportske.net

Mesi je danas izašao pred medije, imao je šta da kaže.

EPA-EFE/TIAGO PETINGA
EPA-EFE/TIAGO PETINGA

Povezane vesti

Lionel Mesi će narednih godinu dana provesti u Barseloni, a nakon toga će promeniti klub, to je ishod dugih pregovora, previranja, ubeđivanja i tumačenja ugovora.

Argentinac je imao nameru da ode, rečeno mu je da ima odrešene ruke, a na kraju je predsednik kluba Bartomeu bio taj koji je okrenuo ploču i nije dozvolio Mesiju da ode, jedini način je bio plaćanje klauzule od 700 miliona evra, što je, naravno, nemoguće.

Postojao je način, a to je sudski proces, Mesi bi dobio Barselonu na sudu, ali je istakao da ne želi da tuži svoj voljeni klub i da će popustiti tako što će odraditi ugovor do kraja, a to je još jednu sezonu.

Kako će Barsa i predsednik reagovati na sve ovo što je Mesi izneo u javnost?

Na jedini mogući način, ćutanjem.

To je potez koji će smiriti situaciju, dalja raspravka oko Mesija bi bila velika greška, jasno je to svima u klubu.

Vreme je za fokusiranje na teren.

baner


To smo čekali!

Posted by Sportske.net on Петак, 04. септембар 2020.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
crno-crveno
Friday, 04.09.2020
22:44

Da je postojao i promil sanse da ih dobije na sudu ti bi ih tuzio kakva bre ljubav prema klubu pa ti nemas trunke ljubavi prema barsi.

Sto si dovodio advokate ako nisi hteo da je tuzis nego su ti rekli da sigurno gubis i ti odustao a sad satro voljeni klub da zamazes navijacima oci.

Ti da volis klub ucinio bi nesto da promenis situaciju ali ne ti volis samo sebe. Otisli su svi koji su ti podrzavali u klubu i sad se ne pitas ni zasta i onda hoces ti ides.

Jeste barsa u rasulu ali od kada? Od kad je otisao gvardiola sve je pocelo.
A sto?
Pa ti si dovodio igrace i trenere.
Setimo se ko ne vreruje premotaj novine od pre par god.

A sad krivis nekoga brate budi musko prvo priznaj sebi da nemas vise 25g da ne mozes trcis ko navijen.
da nemas igrace oko sebe koji mogu da drze loptu u nogama po 90 min.
Prznaj sebi da ne znas sve da radis i pusti malo i trener da se pita.
Da si pustio da treneri rade svoj posao oni bi do sad napravili smenu generacija ali ne ti hoces biras sa kim igras.

avatar
Jasminn
Friday, 04.09.2020
22:29

Sve lijepo sve bajno, ona stvar koja meni ne da mira je...odkud Messiju uopste ta opcija u ugovoru da moze otici iz Barcelone dzabe. Da je ugovor potpisivao dan nakon Bajerna ok razumijem, da je potpisivao ugovor da nakon sto je Valverde dobio otkaz ok razumijem ali on je ovaj ugovor potpisao prije 2-3 godine kad je Barca dovodila jaka imena i kad su po svim kladionicama bili u top 3 favorita za osvajanje lige prvaka. Ugovor je potpisan kad su svi bili mladji jaci, bolji. Nije ga potpisivao kad Suarez ima 33 godine, kad Pike ima 33, Alba 33, Busketc 32 itd. Sto ce mu ta opcija ako toliko voli klub u tom periodu. A to isto radi kroz cijelu karijeru ostavlja sebi opciju odlaska i opciju da strahujes hoce li otici. Potpisivanjem ugovora po svake godine a klauzula mala. Sjecam se da sam strahovo svake godine hole li ko platiti tu klauzulu, hoce li Messi otici, i radovo se kad je potpisao gisegodisnji ugovor sa klauzulom od 700 mil. Reko nece ga vise niko moci ukrasti, kad ono jos gore ON MOZE DZABE OTICI. Nek kaze ko sta hoce al Ronaldo nikad nije imao 100 mil klauzulu, nit 150 nit 200, nit opciju da moze otici dzabe itd. Navijam za Barcu i samim tim mi je kao igrac drazi Messi al kao covjek, kao osoba nije ni do koljena Ronaldu. Mozda je Ronaldo malo vise ufuran al sta ocekivati od covjeka koji srednju nije zavrsio ali 10 puta ima vece srce, vise je postovao klub, i veli humanista.

avatar
Bádr Hari
Friday, 04.09.2020
21:48

pa sta oni ima da odgovaraju mom idolu Messiju? on je glavni i treba za sve da se pita, ionako je zasluzan za sve pobede a za poraze su svi zajedno krivi sem mog idola Messija. :D

avatar
Camp nou 12
Friday, 04.09.2020
23:21

Haha nazovi se idol messi

avatar
Bojan100
Saturday, 05.09.2020
10:29

Stvarno vise nisi interesantan ... a sta bi ja imao sve tebi da napisem ovde , vjerovatno mi admin ne bi odobrio komentar , a ti razmisli !!!

avatar
P. S.
Friday, 04.09.2020
21:33

Ako bi ih dobio na sudu, a nije želeo da ih tuži, onda je napravio veliku grešku. Naravno veliko pitanje je šta je istina, a to svakako nećemo saznati. Da, vreme je za fokusiranje na teren, a na terenu provalija u koju je Barsa odavno upala i neće ni početi da se izvlači bar do marta iduće godine.

avatar
crno-crveno
Friday, 04.09.2020
22:48

Jes provalija ali seti se kako je taj isti mesi terao igrace iz barse i trenere.
Koji god trener da mu se suprostavio bio bi oteran. Ili igrac. Ibru je oterao samo zato sto ibra nije hteo da ga slusa.
Bruka i sramota.

avatar
P. S.
Monday, 07.09.2020
17:00

Moras to reci Ibri jer si ti pored novinara jedini svedok da se to desilo. Ako je slusati Ibru sta prica o Messiju jasno je da ce umreti u neznanju da ga je Messi oterao, naprotiv. Isto to ne znaju ni Pep Gvardiola (koji ga zove u City), Tata Martino (njega je valjda doveo da bi ga oterao?), Louis Enrique, Valverde, Setijen, Kuman... a ne, njega jos nije oterao. Steta sto nije inace bi mu trebalo zameriti zasto Enriquea, Valverdea i Setijena nije oterao znatno ranije, npr. posle prvih utakmica, u tom slucaju Barsa ne bi danas bila u provaliji.