Ovo je kazna za napadača na Griliša, slao poljupce, majka plakala...

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.03.2019.
10:56
Izvor: Sportske.net

Nadrealne scene na sudu u Birmingemu...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Napadač na Džeka Greliša je osuđen.

Kazna za napad je 14 nedelja zatvora, olakšavajuća okolnost je što nije imao nikakvo oružje, a moraće fudbaleru da plati 100 funti.

Presuda je izrečena juče u sudu u Birmingemu, naravno doživotno mu je zabranjen ulazak na fudbalske terene, a da je nesvestan onoga što je napravio pokazuje ponašanje nakon izricanja presude.

Naime, Pol Mičel 27-godišnjak je slao poljupce publici, dok je njegova majka plakala.

Navijači Birmingema, čak i oni koji su poznati kao huligani ga opisuju kao "budalu", niko nije očekivao da će to učiniti. Mičel je nezaposlen, do skoro je vodio posao u jednom kafiću, sada je dobio smrtne pretnje od navijača Vile kao i da će mu porodica biti napadnuta.

Odšteta koju treba da plati Grilišu je pola sata rada engleskog reprezentativca koji zarađuje oko 40 000 funti nedeljno.

Mičel je sa ocem bio na utakmici, ima pretplatnu kartu za Birmingem dve decenije, ali nikada više neće kročiti na stadion.

Izrazio je žaljenje zbog napada, demantovao da je bio pijan, kaže da je u pitanju bila šala i da je Griliš provocirao navijače, što nije istina, niti se tako nešto vidi na snimku...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
UGASICE SE partizai
Tuesday, 12.03.2019
12:54

Izuzetno mala kazna. Cuj 3 meseca zatvora,tacno treba da dodje neko i ubije fudbalera na ovaj nacin,pa da kazna bude razumna. 10 godina,bez mogucnosti pomilovanja,kazna 100000 funti i da vidis onda oce neko opet ovo uraditi.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 12.03.2019
17:40

Sta je ovde blago? U srbiji ako nekog udaris i taj te tuzi mislim da ces morati da platis oko 50k dinara i to je to. A ovaj dobio tri meseca zatvora, to uopste nije malo. Vi biste trazili zatvor i za samo utrcavanje na teren? Pa Ibaka nocas udario nekog igraca u NBA jel i on treba u zatvor?

avatar
UGASICE SE partizai
Tuesday, 12.03.2019
18:18

Da,ali ovaj je neki obicni neradnik,vucibatina,ko je on da udari profesionalnog sportistu?

Sve ljude,koji nemaju fina primanja,bih kaznjavao duplo.

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 12.03.2019
12:38

Blago, preblago. Ne treba da neko bude preklan pa da se reaguje. Sa 3 meseca zatvora i jednom novcanicom nista nece postici, vrlo sam iznenadjen.

avatar
Zauvek Plavac
Tuesday, 12.03.2019
12:05

Bolest ne bira...