Ovo se Junajtedu nije desilo preko 30 godina!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 16.08.2020.
23:18
Izvor: Sportske.net

Bolan poraz.

EPA-EFE/Martin Meissner / POOL
EPA-EFE/Martin Meissner / POOL

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda nisu uspeli da se domognu finala Lige Evrope, kako su u polufinalu poraženi od Sevilje sa 2:1.

Poveli su iz penala, ali su strpljivi Španci preokrenuli rezultat i došli do novog finala svog omiljenog takmičenja.

Više o samom susretu u prilogu.

Za Junajted je ovo bilo treće polufinale ove sezone, najpre su u polufinalu Liga kupa izgubili od gradskog rivala Sitija, potom u polufinalu FA kupa od Čelsija i sada od Sevilje u polufinalu LE.

Solskjer je tako ispustio tri prilike da se ove sezone bori za trofej.

Da stvar bude još gora, ovo je treća sezona "Đavola" bez većeg trofeja, najduži niz bez glavnih odličja još od četvorogodišnjeg niza od 1985. do 1989. godine.

Uskoro počinje nova sezona, igraće se na "Old Trafordu" ponovo i Liga šampiona, jasno je da jedino to još uvek čuva Solskjera na klupi "Đavola".

Baner Liga Sampiona


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 17.08.2020
00:54

Luzeri Junajtedovi, nece moci nista ni sledece godine da urade i da osvoje ako ne promene trenera! Trener je ocajno slab, Junajted ima duplo bolje i skuplje igrace ood Sevilje i eto izgubi, tako da trener fali! Dobar trener vredi mozda ko pola tima, ali kod Junajteda trener je slab! Mnogi treneri su slabi, ima nekoliko odlicnih ali u vecini su slabi, ali imaju odlicne igrace u tu se nekako pokriva! Zato Juve da menjja trenera a ne da kupuje skupe igrace a ima skupe i odlicne igrace! Nisam navijac Junajteda ali vidim da sa ovim trenerom nema nista!

avatar
Adi237
Sunday, 16.08.2020
23:32

Mislim da solskjer jos nema to iskustvo vodzenja velikog tima jos mu nije dorastao..previse je statican dok lopategi nije sjeo na klupu citavo vreme davao upute svome timu. Mislim da treba poketina dovesti on bi siguran sam sa igrackim kadrom kojeg junajted ima odlicno igrao u ligi...junajted ima potrebne igrace u napadu ali odbrana je suplja...imas negativan rezulatat grinvudu ne ide nista kako treba odma se rade zamjene imas igala na klupi..rasforda desno..marsijala lijevo i igala u 16 m..lose i kasno odradzene zamjene trenerova greska..nema solskjer potreni nerv i bezobrazluk da bi bio trener velikog kluba..samo primjer vrhunakog trenera kontea i solskjera..konte citavo vreme pored linije koda i on igra a solskjer mrtvo more ne zna dati potrebnu snagu timu. Kod solskjera je oriko gorilo on je isti😃

avatar
mrancic
Monday, 17.08.2020
08:09

A šta je išlo prijatelju Rašfordu?Trenera promeniti i dovesti bar dva igrača za stvaranje razlike.Ole nije trener za MU.Ako klub uopšte više ima apetite ka titulama

avatar
BlueBoy84
Monday, 17.08.2020
10:11

Konte instant trener.