Ovo su svi čekali, Horhe Mesi izdao saopštenje!

Autor: Ivan Cvetković
petak 04.09.2020.
14:51
Izvor: Sportske.net, RTS

Šta dalje?

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Iako su svi očekivali da Leo Mesi danas da konačan odgovor gde će nastaviti karijeru, otac najboljeg fudbalera sveta izdao saopštenje u kojem kaže da je sporna klauzula na koju se poziva katalonski klub prestala da važi po završetku sezone.

Saga oko sudbine Lionela Mesija nikako da dobije epilog. Dok se svetski mediji utrkuju ko će prvi objaviti da Mesi ostaje u Barseloni, ili da napušta klub i odlazi u Siti, danas se oglasio Mesijev otac.

Horhe Mesi izdao je saopštenje ukojem kritikuje La Ligu, za koju smatra da je pogrešila u tumačenju Argentinčevog ugovora i tvrdi da je sporna klauzula na koju se poziva katalonski klub prestala da važi završetkom sezone.

Barselona je spremna da pusti Mesija da napusti klub, ukoliko neko uplati 700 miliona evra, koliko iznosi otkupna klauzula u ugovoru.

Sa tim se složila i La Liga, koja svakako ima svoje interese da najbolji svetski fudbaler ostane u španskom fudbalu.

baner

Ipak, Mesijev tabor je odlučan u nameri da dokaže da klauzula više ne važi i da Mesi može da ode sa "Nou Kampa" bez obeštećenja.

Izvesno je da će konačna odluka, samim tim u budućnost Lionela Mesija, biti poznata posle sudskog procesa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Carlo
Friday, 04.09.2020
23:04

Xaxaxa ipak nije smio

avatar
amigo999
Friday, 04.09.2020
18:59

Ide u PSG. Zbario Vandu Ikardi, kupio joj stan,ali na svoje ime u Milanu, a on ode u PSG. PSG nudi 850 mE. Prebacili naftasku bracu za 150 mE...Ili ce ostati jos godinu u Barsi, pa Inter....

avatar
Bádr Hari
Friday, 04.09.2020
15:32

sto se mene tice moj idol Messi moze i u Real da ode, ako Real osvoji nesto sa njim e onda ce biti posteno. :D

avatar
Adi237
Friday, 04.09.2020
15:15

Ne znam sta je sporno ako je tacno da je klauzula vazila posle zavrsetka sezone ako se ne varam imao je 7 dana da obavjesti klub da zeli da ide..sto je i ucinio..e sad je pitanje oko pandemije sezona se trebala prije zavrsiti ali nije mogla zbog poznatih razloga...sve se u fudbalu pomjerilo i prelazni rokovi..i igracima ugovori koji su istekli,pozajmice koje su istekle produzivane..liga sampiona liga evrope sve se pomjerilo zbog kovida ne vidim zasto bi mesijev ugovor bio drugacije tretiran...gledajuci sa strane La Liga bez obzira sta je objavila na sudu ce mesi to oboriti jer je poatupio po ugovoru a to je po zavrsetku prvenstva sto je i uradio nije on kriv sto su se prvenstva zavrsila u 7 ili 8 mjesecu.

avatar
Badr Hari
Friday, 04.09.2020
15:00

A sinčić maloletan pa je zato tu tatko da izdaje saopšetenja. :D

avatar
Maksimus
Friday, 04.09.2020
15:06

Tatko je zastupnik, Mesi je fudbaler