Ozbiljna otpuštanja na "Emirejtsu", a šta je sa Ozilovih 400 hiljada nedeljno?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 05.08.2020.
22:44
Izvor: Sportske.net

Nakon osvajanja FA kupa uprava donela razočaravajuću odluku.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Kako je Arsenal danas i zvanično saopštio, kao meru suzbijanja posledica koje je ostavila pandemija koronavirusa, fudbalski klub iz Severnog Londona je otpustio 55 radnika.

Među njima je i glavni međunarodni skaut "Tobdžija" Fransis Kahigao, koji je pronašao Seska Fabregasa i pomogao u angažovanju Rejesa, Kazorle, Naća Monreala, pa i sadašnjeg trenera Mikela Artete, ali i rezervnog golmana Emilijana Martineza, Ektora Beljerina, Robina van Persija, Aleksisa Sančeza, Granita Džake i mladog Gabrijela Martinelija.

Bez posla će ostati i šef skautinga za Ujedinjeno Kraljevstvo Piter Klark i specijalista za regrutovanje Brajan Mekdermot.

Klubu su još u aprilu pomogli igrači i treneri koji su se odekli 12,5% primanja, a izvršni direktori kluba su se odrekli čak trećine svojih plata.

Interesantno je da je i pored silnih mera u klubu i dalje Mesut Ozil, koji zarađuje oko 400 hiljada evra sedmično (350 hiljada funti), a u poslednje vreme je uglavnom na tribinama, umesto na terenu ili makar na klupi.

Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar Jovancevic
Thursday, 06.08.2020
16:45

Toliko o veličini kluba bitno da njihovi navijači prozivaju Siti,Celsi i ostale da su plastika,ovo je dno dna otpustiti obične radnike a ostaviti na platnom spisku manekene u dresovima.

avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 06.08.2020
11:37

Strasno sta rade...

avatar
crno-crveno
Thursday, 06.08.2020
00:16

Pa sta mu mogu ima ugovor ne mogu da ga otpuste ako on nece