Palota oterao i Monćija!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 07.03.2019.
23:49
Izvor: Sportske.net

Euzebio Di Frančesko je otišao, za njim i Monći.

EPA/ANGELO CARCONI
EPA/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Po svemu sudeći, u petak će Monći napustiti Romu nakon sukoba sa ostatkom uprave kluba.

Sportski direktor Rome nije bio zadovoljan odlukom da se Euzebio Di Frančesko otpusti nakon loših partija protiv Lacija i Porta, a na njegovo mesto postavi Klaudio Ranijeri.

Zbog toga je došao u sukob sa predsednikom Palotom čija je odluka bila da se otpusti Di Frančesko, pa sada Monći traga za novim poslom, po svemu sudeći.

Navodno ima ponudu Arsenala o kojoj se pisalo prethodnih dana, pa nije isključeno da je uskoro i prihvati.

Čak su i navijači Rome vređali Monćija u četvrtak ujutru nakon povratka ekipe iz Portugala, što je dovelo i do neprimerene reakcije Španca

Ono što je mnogima takođe bilo interesantno jeste činjenica da Monći nije želeo da razgovara sa medijima ni pre, a ni posle utakmice protiv Porta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Litbarski
Friday, 08.03.2019
18:17

sad pravac u severni London kod Emerija, ima da prsti sledece sezone :D
Spektakl u najavi!

avatar
Uncle Fester
Friday, 08.03.2019
13:09

Realno taj tzv manđioničar je pogriješio cio prelazni rok ljetos, i kod prodaje i kod kupovine igrača, još da nije imao sreće da eksplodira Zaniolo od koga se nije to očekivalo, za Romu bi ova sezona bila katastrofa jer ne bi imali nikoga na sredini terena da valja! Ipak, mislim da nisu smjeli dati ostavku treneru, niti Monchiju a u to će se u skorijoj budućnosti i sami uvjeriti. Samo zamišljam Totija u toj ulozi, svima su u Italiji njegove mentalne sposobnosti dobro poznate jer su predmet konstantne sprdnje!!!

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 08.03.2019
10:36

Eh sad, Monci je stvaro radio cuda, prodao Naingolana i jos dobio Zaniola cijom ce prodajom zaraditi jos barem 50-ak miliona, prodao Alisona Liverpulu - doveo opet sjajnu zamjenu. Problem je u tome sto ne mozete ici i putem zarade i putem osvajanja trofeja, nesto od toga se mora izabrati. Ako je cilj dobro poslovanje - Monci radi odlican posao. Neke se stvari odvijaju sporo, ne mozete preko noci promijeniti tim, vjrovatno bi mu trebalo 2-3 godine da tim bude po njegovom ukusu. Da dodam da kad sam branio Spaletija, mnogi su ga nazivali gubitnikom jer je izgubio trku sa Juventusom za titulu, a posle njega Roma nije ni blizu 2. mjesta.

avatar
Poznavalac
Friday, 08.03.2019
07:06

Vala i vreme je bilo..Nista roma nije uradila sa moncijem ovih par sezona,dosta losih transfera.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 08.03.2019
01:40

Zasluzeno ! A EDF mozda nije ...

avatar
Aleksandar Jovancevic
Friday, 08.03.2019
01:23

Umislili u Romi da su veličine poput Juventusa Barse ili junajteda,igrače koje imaju je srazmerni rezultatima.