"Panceri" bolji od Čeha, "Lale" i "Furija" miroljubivo, a pravo pitanje je zašto su Portugalci igrali ovakvu utakmicu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 11.11.2020.
22:37
Izvor: Sportske.net

Ekipe uglavnom igrale u kombinovanim sastavima.

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Reprezentacija Nemačke je uspela da savlada Češku sa 1:0 u duelu u kom je Joakim Lev pružio šansu pojedinim igračima koji nisu previše igrali za nacionalni tim.

Jedini gol na meču videli smo već u 13. minutu kada je Maks sa leve strane odlično uposlio Valdšmita koji je sa pet metara poslao loptu u mrežu.

Nemci nešto bolji, ali imali su i gosti svoje šanse pre svega preko Vidre, ali promene rezultata od 13. minuta nije bilo.

U velikom derbiju Holandije i Španije pobednika nije bilo, 1:1.

Španija je bila nešto bolji rival, napadala, i povela preko Kanalesa već u 19. minutu. Morata je odigrao odlično do Kanalesa koji je levicom poslao loptu po zemlji u dalji ugao za 0:1.

Ipak, domaći stižu do izjednačenja u 47. minutu, Vijndal je centrirao, veliki broj igrača je pao u kaznenom prostoru u borbi da dođe do lopte, da bi na drugoj stativi stajao Van de Bek koji pogađa za konačnih 1:1.

Baner

Portugalci su uspeli da savladaju Andoru sa 7:0, mnogima će ostati nejasno zašto su uopšte i igrali utakmicu protiv slabašnog rivala.

Kristijano ROnaldo je ušao u drugom poluvremenu i postigao jedan gol, a strelci su bili i Paulinjo (2), Neto, Žoao Feliks, Renato Sančez i autogol Garsije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Wednesday, 11.11.2020
23:51

Zašto su igrali protiv Andore??? Pa da bi izlizani stigao onoga Ali pa nešto Iranca, ali su se propisno namučili da mu naprave 157 šansi kako bi postigao i taj jedan gol iz ofsajda, nakon svih promašaja čak i sa 2m na prazan gol. Andori je zabio 10% od svih golova koje je postigao u reprezentativnom dresu. A nije da se nije trudio da saigračima olakša muku, bacao se po šesnaestercu Andore za sve pare, al' sudija nikako nije hteo da mu pokloni penal. :D