Pao dogovor! Napoli od sutra ima novog trenera?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 10.12.2019.
09:16
Izvor: Sportske.net

Pobeda protiv Genka i plasman u top 16 fazu LŠ neće biti dovoljni, DeLaurentis našao novog čoveka za klupu...

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Više nema dileme, Đenaro Gatuzo će biti novi trener Napolija, ako posle meča sa Genkom, Anćeloti bude smenjen. Šta je potrebno "Karletu" da ostane na klupi.

Ne samo pobeda, odnosno remi koji Napoli ide u top 16 fazu Lige šampiona. Moraće da igraju mnogo bolje, kao i da igrači pokažu da stoje uz svog trenera što nije izvesno.

Priča se da svlačionica predvođena kapitenom Insinjeom želi da Anćeloti ode, ako je to istina, igrači svakako neće rizikovati plasman u top 16 protiv Belgijanaca, ali ni posebno zapinjati da uvere predsednika da se nešto promenilo.

Šta je dogovor sa Gatuzom?

Naime, on će potpisati na 18 meseci, ali Napoli ima pravo da unilateralno raskine obavezu na leto, ako rezultati ne budu zadovoljavajući, odnosno klub se ne plasira u Ligu šampiona.

Podsetimo, DeLaurentis je želeo da Anćeloti sam ode, ovom ne pada na pamet da podnese ostavku, iako je u konkurenciji za klupu Arsenala.

U svakom slučaju, čeka se promena, čak i ako dobije Genk i tim odigra dobar meč, prvi sledeći kiks značiće kraj za trofejnog trenera pod Vezuvom.

Napoli igra sa Genkom od 18:55, što znači da bi Anćeloti mogao da bude smenjen večeras ili u sredu u prepodnevnim časovima, kako bi Gatuzo imao vremena da pripremi tim za subotnji meč sa Parmom. Napolitanci su trenutno sedmi, imaju osam bodova manje od četvrtog Kaljarija, ispred njih su i Roma sa istom prednošću kao i Atalanta koja ima sedam bodova više.

Inače, pre Gatuza, DeLaurentis je kontaktirao Alegrija koji je ostao pri tome da ne trenira nikoga pre leta, a Spaleti nije želeo da raskine ugovor sa Interom gde ima veliku platu, iako ga je letos zamenio Konte.

Na leto, priča se, da, ako Gatuzo ne zadovolji, stiže Gasperini iz Atalante...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Tuesday, 10.12.2019
14:29

Ali koliko mi je jako kada u tekstu o smeni trenera neko spomene Spaletija pa napise "koji nece da raskine ugovor sa Interom IAKO ga je letos zamenio Konte".Covek sedi kuci,gleda fudbal,odmara a plata kaplje i lagano dobija posao za poslom :D Bog!

avatar
Dimebag Darrell
Tuesday, 10.12.2019
11:13

Anćeloti u Arsenal u super, taman da bude još zanimljiije u PL.

avatar
Amalainter
Tuesday, 10.12.2019
10:40

Hahaha..Gatuzo ce se potuci sa De Laurentisom nakon dve utakmice...😂 😂 Strasno

avatar
Tristan
Wednesday, 11.12.2019
00:57

:D i sa pola tima u svlacionici (i to zbog nekih kikseva za koje sam zaradjivao crvene kartone pa onda svadjao sa trenerom dok igrao)