"Papa" Haland "uznemirio" Siti - Erling odlazi za 2-3 godine?

Autor: Stefan Matić
nedelja 11.12.2022.
22:15
Izvor: Sportske.net

Norvežanin otvorio vrata.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Erling Haland se fenomenalno uklopio u Gvardiolin tim. 

Pojačanje vredno 60 miliona evra je opravdano već posle prve polusezone, Norvežanin beleži neverovatne brojke u Premijer ligi gde je već postigao 18 golova u trinaest nastupa. 

Potpisao je višegodišnji ugovor, do 2027. godine tačnije i među najsplaćenijim je "građanima". Siti se nada da je svoje brige oko napadača rešio na duže staze, ali je Alfi Haland dao intervju koji je uzburkao pristalice kluba sa "Etihada". 

"Erling bi mogao da ostane u Sitiju narednih 15 godina, zato što je veoma srećan i govorimo o ogromnom klubu. Ali moja ubeđenja su da on želi da se dokaže da može da pobeđuje u bilo kojoj velikoj ligi. Moglo bi ovako da se desi. On je bio u Nemačkoj dve i po godine, on bi mogao da uradi tako nešto i u budućnosti. Ostane u Premijer ligi tri godine i onda ode u Italiju, Španiju ili Francusku. Ne postoji ništa konkretno oko toga, ali to jeste mogućnost jer je Erling sposoban da bude pobednik u bilo kojem timu", izjavio je otac napadača Sitija za Frans Fudbal. 

Otac Alfi ima veliki uticaj na karijeru svog sina. On je kao bivši igrač Sitija i jedan od najzaslužnijih za dolazak Erlinga na "Etihad", tako da treba uzeti ovakve reči za ozbiljno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke