Parker se kasno setio Mitra, novi poraz Fulama!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 22.11.2020.
14:54
Izvor: Sportske.net

Pobeda Evertona.

EPA-EFE// POOL
EPA-EFE// POOL

Povezane vesti

Novi poraz ekipe Fulama, ovoga puta na svom terenu od Evertona rezultatom 2:3 (1:3).

Fulam je utakmicu počeo bez Aleksandra Mitrovića, srpski as je ostao na klupi posle svega što se dešavalo sa reprezentacijom Srbije, trener Parker je smatrao da sa Ridom u napadu može bolje da napadne Everton.

Everton je stigao do prednosti u 41. sekundi utakmice, tada je Rišarlison prošao po levoj strani, uputio centaršut, tamo je bio Kalvert-Luin i pogodio, uz dosta sreće.

Ipak, Rid je uspeo da izjednači već u 15. minutu utakmice. Bila je to odlična akcija Fulama, Rid je rutinski na kraju savladao protivničkog golmana.

U 29. minutu novi gol u mreži Fulama, ponovo smo videli dobru akciju, asistencija Dinja za Kalverta-Luina koji pogađa za 1:2.

Do kraja poluvremena Everton je stigao i do trećeg gola, opet asistencija sa leve strane, Dukur je bio na pravom mestu i glavom postigao gol.

Drugo poluvreme i bolja igra Fulama.

Ulazak Aleksandra Mitrovića je probudio ekipu, poslao je sjajan pas nakon čega je napravljen penal koji nije iskoristio Kabaljero. Okliznuo se u odsudnom trenutku, poslao loptu i pored i preko gola.

U 70. minutu 2:3, Fulam je imao akciju po desnoj strani, Loftus-Čik je tražio Mitrovića, lopta je nekoga zakačila i promenila pravac, ušla u gol za veliku neizvesnost!

Ipak, to je bilo to od Fulama, ništa nisu napravili do kraja utakmice, Anćeloti je odneo pobedu nad Parkerom koji je možda i nepravedno ostavio Mitrovića samo za drugo poluvreme.


   
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke