Paunović doneo tešku odluku i - naljutio navijače!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.02.2016.
21:44
Izvor: Sportske.net

Selektor naših zlatnih ''Orlića'' Veljko Paunović suočio se sa prvim problemima od dolaska na klupu MLS ligaša Čikago Fajersa.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Nekoliko meseci posle istorijskog uspeha sa U20 reprezentacijom Srbije i osvajanja titule prvaka sveta, Veljko Paunović je zimus preuzeo ekipu Čikaga kojoj prošle sezone ''nisu cvetale ruže'' u MLS ligi.

Nova sezona startuje početkom marta, a mladi srpski stručnjak je ovih dana doneo odluku koja je izazvala dosta negativnih reakcija među navijačima njegovog kluba.

Naime, Paunović je odlučio da se odrekne usluga ljubimca navijača Harija Šipa, fudbalera koji je ponikao u Čikagu, a koji će karijeru nastaviti u Montrealu.

Navijači su svoje nezadovoljstvo izražavali na društvenim mrežama, sumnjajući da će Paunović uspeti da unapredi ekipu Čikaga u odnosu na prošlu sezonu.

Posle izdržanog ''navijačkog udara'' proteklog vikenda, Paunović se danas oglasio konstatacijom da je doneo tešku, ali ispravnu odluku.

''To je bila veoma, veoma teška odluka za nas. Hari je fantastičan momak i znali smo koliko je ovo komplikovano za sve nas. Ali, takođe mislim i da je ovo važna odluka kako za ekipu, tako i za samog Harija. Jednostavno, nismo mogli da mu garantujemo da će igrati i da će imati ulogu kakvu je očekivao'', izjavio je Paunović.

On je dalje nastavio citirajući reči svog pokojnog oca Blagoja Paunovića.

''Kao što je moj otac govorio, ako nisi spreman da kao trener donosiš teške odluke, odluke za koje misliš da su ispravne, i ako nisi spreman da gubiš i da znaš kako sa time da se izboriš, onda ovo nije posao za tebe'', poručio je Paunović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke