Pažnja, Ibra priznao legendu kao boljeg igrača od sebe!

Autor: Stefan Matić
nedelja 27.12.2020.
23:22
Izvor: Sportske.net

Nešto na šta nismo navikli.

Beta/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP
Beta/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Povezane vesti

Zlatan Ibrahimović je propustio devet mečeva zaredom zbog povrede. Nema sumnje da Pioli i saigrači jedva čekaju povratak Šveđanina, međutim "rosoneri" su odlični i bez Ibrakadabre.

39-godišnji napadač je za medije otkrio svoj tim iz snova, tim u kojem za Šveđanina ima mesta tek pored aut-linije.

"Biram one koji su mi dali, naučili nešto. Bufon je golman, igrao sam sa njim u Juventusom. To je bio poseban tim, moj prvi top klub. Bio sam mlad, svi su tretirali kao što se je sada ponašam prema mlađim igračima u Milanu. Dosta toga su me naučili. Maksvel je levi bek, on mi je prijatelj. Nesta i Kanavaro u centru odbrane. Fabio je bio lud, vozio me je po Napulju na skuteru. Bio sam mlad, bez iskustva. Majkon na desnom beku. Kada je došao u Inter, niko ga nije smatrao toliko jakim kao što je postao posle. Onda Nedved, broj jedan. Napravio me boljom osobom, više nego iko drugi. Kada sam ga video shvatio sam da ne radim dovoljno. Uvek je bio na treningu, bio je mašina"

mARADONA

"Biram Ćavija i Vijeru. Dva šampiona. Tim Barselone je bio mnogo jak. Prva šest meseca su bila neverovatna, a onda sam se posvađao sa trenerom. Da stavim neko sa kim nisam igrao? U napadu je lako. Zidan kao ofanzivni vezni, Ronaldo je fenomen, moj idol. I Dijego Maradona, najbolji ikada, Da, bolji je i od mene. Mogao bih da budem trener tog tima, možda jednog dana i postanem trener", izjavio je Zlatan.

baner 100% depozit

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Monday, 28.12.2020
14:05

To čisto da hrišćani zaborave onaj k...c što im je poslao za božić

avatar
Bádr Hari
Monday, 28.12.2020
10:39

Najbolji svih vremena je moj idol Messi jer je najbolji dribler, golman, bek, strelac, pucač slobodnjaka, štoper i ubedljivo najdominantniji igrač u skok igri na svetu. :D

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 28.12.2020
09:38

Hahaha Neko bolji od boga Ibre ! To je rekao dok je imao koronu i visoku temperaturu !