Pedro zna ko bi mogao nakon Mesija i Ronalda da osvoji "Zlatnu loptu"!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 22.09.2018.
13:34
Izvor: Sportske.net

Španac je igrao sa brojnim zvezdama, ali misli da bi ovaj igrač zasluženo osvojio ovo priznanje.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Tridesetjednogodišnji krilni napadač je ponikao u čuvenoj "La Masiji", igrao je 8 godina za Barselonu, rame uz rame sa Lionelom Mesijem, a smatra da njegov sadašnji saigrač iz Čelsija zaslužuje da bude u istoj rečenici sa Argentincem.

Pedro je 2015. godine napustio Barselonu i prešao u londonski Čelsi, a on je oduševljen kako igra Eden Azar.

"Jasno je da se Eden nalazi u tri, četiri najbolja igrača na svetu. Pored Lea, Kristijana i Nejmara, tu mora da se nađe i Eden."

"Azar svake godine pokazuje kakav je majstor. Takve brojke kada su golovi, asistencije, odigrani minuti, igra uopšteno.."

"Mislim da bi u narednih nekoliko godina Eden mogao da osvoji Zlatnu loptu, on je izvanredan igrač, velika zvezda, nama mnogo znači kada je on u dobroj formi, daje nam puno samopouzdanja. On nikad ne gubi loptu, ima odličan dribling i zna da postigne gol, protivnici se muče da ga zaustave", rekao Azarov saigrač iz Čelsija.

Azar je u Čelsiju od 2012. godine, a u London je stigao iz francuskog Lila za 32 miliona funti. Odmah je pokazao o kakvom igraču se radi i istog trenutka je postao glavni igrač u redovima "Plavaca". Ove sezone je fantastično otvorio šampionat i već je postigao pet golova u ligi, iako na početku nije bio starter jer mu je Sari dao nešto više odmora zbog nastupa na Mundijalu, gde je tako blistao.

Azar Hazard

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 23.09.2018
00:36

Najjaci igrac Engleske lige i sigurno u TOP 5 na svetu!

avatar
Rosonero per siempre
Saturday, 22.09.2018
18:01

Azar, straasan igrac. Mbape? Bolji. Nejmara ne treba uopste pominjati kad se radi o fudbalskim velicinama. Decka nema u velikim utakmicama, sebican je, ne pomaze odbrani. Azar prvo mora da pokaze da je sazreo za to da bude najbolji na svetu, dakle, kontinuitet. Ono sto Mbape ima sa 19 godina.

avatar
SL_Komedija
Saturday, 22.09.2018
14:34

U naredne 2 godine teško, dok Mesi pa i CR7 budu igrali, nakon toga već i Mbape će stasati, gotovo sigurno da će on biti posle ove dvojice najveći favorit.

avatar
ИступањеЈединоРешење
Saturday, 22.09.2018
14:23

Ta cetvorica jedno (bar) 2-3 sezone i jesu bila cetvorica najboljih na planeti.

avatar
Blackmamba24
Saturday, 22.09.2018
14:18

Mozda brojke ne govore toliko, ali je sigurno u top 4, on mnogo radi za tim, zamislite da je u Barsi ili Realu, njegove brojke bi mnogo porasle, u PL gledam ja svaku tekmu igraju nad njim flaster i fauliraju ga nenormalan broj puta, voleo bih Nejmara da vidim u PL, Azar je uvek imao defanzicne trenere evo sad Sari dosao on vec prvi strelac, samo mu dajte loptu i slobodu u napadu

avatar
Real Only
Saturday, 22.09.2018
14:30

Pa bas i ne bi njegove brojke porasle u Barsi ili Realu. U Celsiju se igra gradi oko njega, on je glavni igrac i normalno da je u centreu paznje i da ima mnogo golova i asistencija. Cist primer ti je Suarez ili Kutinjo koji su u Liverpulu bili glavni i postizali brdo golova i imali brdo asistencija, naravno prvo Suarez, a posle njegovog odlaska Kutinjo, u Barsi su u senci Mesija.

avatar
BloodY RippeR
Saturday, 22.09.2018
14:14

Za tako nesto mora da napusti Celsi i da predje u neki od spanskih klubova. Jer jedinu u Barsi i Realu ima sanse to da uradi i jos minimalne eventualno sa Sitijem,Man utd,PSG i juveom ali tu je u procentima vec velika razlika i dosta teze zagarantovan uspeh. Mada njemu da to znaci nesto verujem da je i sam svestan da u Chelsiju skoro i da nema sanse za tako nesto.

avatar
Стерлинг Арчер
Saturday, 22.09.2018
14:59

Man Utd ? Juventus ? Ako ti je argument ofanzivna igra, onda su ti ovi klubovi višak ovde

avatar
No rules
Saturday, 22.09.2018
14:07

Jos jedan koji misli da je njegov saigrac najbolji na svijetu. Ovo postaje smijesno. Azar je odlican fudbaler ali nema kontinuitet i ne resava teske meceve, to je razlika izmedju njega na jednoj i Mesija/Ronalda na drugoj strani. Miljama je daleko od njih.

avatar
Стерлинг Арчер
Saturday, 22.09.2018
15:00

Jesu Ronaldo i Mesi ubedljivo najbolji, ali ko je treći najbolji ako nije Azar ? I to ne u smislu ko je tebi bolji, već ko je toliko bolji da bi bilo suludo raspravljati ?

avatar
No rules
Saturday, 22.09.2018
19:15

..Toliko su bolji da je "suludo raspravljati" Aguero, Nejmar. Bolji je Salah a trenutno i Mbape koji je buduci no1. Azar nije bas tako mlad i imao je vremena da se pokaze. Pozz

avatar
brekbaCh1
Saturday, 22.09.2018
16:45

Bas bih rekao da resava, za razliku od Nejmara npr... al ok, misljenje svako ima.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Saturday, 22.09.2018
13:54

Moze li pls neko od ovih igraca i novinara da objasni kako je Nejmar medju najbolje igrace na svetu??? uopste mi nije jasno kako neko njega moze da stavi u istu recenicu sa mesijem,ronaldom ili cak azarom...A da ne pricam da je mbape 2 puta bolji igrac od njega,kao i bejl kao i isko i krila sitija i liverpula,i generalno bilo koji igrac koji ima slicne kvalitete a nije nesposoban i beba kao sto je Nejmar...Mislim da nakon njegovih partija na Mundijalu je konacno vrijeme da ljudi prihvate cinjenice i shvate da je on raspad od igraca,koji je s vremena na vreme dobar dribler

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 22.09.2018
13:53

Takve brojke kakvi su golovi?pa on daje po 13-14 golova dok ronaldo i mesi daju 50-60 po sezoni...ne blamiraj se pedro

avatar
conecorleoneRM
Saturday, 22.09.2018
14:25

Tako je a takve brojke nece imati niko od sadasnjih aktivnih fudbalera a pogotovu sezonama zaredom kao njih dvojica. Mbape bi mogao ali je jos mlad i sve je moguce.