Peh za "Redse" nakon novog trijumfa

Autor: Nikola Miloradović
subota 19.01.2019.
22:24
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Liverpula slavili su u 23. kolu Premijer lige pred svojim navijačima, ali je Klop posle utakmice dobio loše vesti.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Slavio je Liverpul na "Enfildu" protiv Kristal Palasa u veoma interesantom susretu sa 4:3, gubili su "Redsi" na poluvremenu, ali su na kraju slavili i makar na kratko pobegli Sitiju na sedam bodova.

Važna pobeda, ali bi skupo mogli da je plate, kako je povredu u finišu susreta doživeo vezista Fabinjo.

On je sa bolnom grimasom napustio teren, zamenio ga je Adam Lalana, a sada je obelodanjeno da je doživeo povredu zadnje lože.

Još uvek nije poznato koliko ozbiljna povreda je u pitanju, ali je jasno da bi neko duže odsustvo brazilskog fudbalera predstavljalo veliki problem za Jirgena Klopa.

Van stroja su zbog povreda već Aleksander-Arnold, Džo Gomez, Dejan Lovren i Đini Vajnaldum, kao i Aleks-Okslejd Čemberlejn, koji se još oporavlja od teške povrede koju je zaradio prošle sezone u polufinalu Lige šampiona protiv Rome.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
äxwell
Saturday, 19.01.2019
23:50

Steta, taman poceo igrati na nivou..Samo me zanima kada ce se Djini vratiti..To je najbitnije! Gomez pocinje trenirati sledece sedmice..Valjda je i Trent trebao biti spreman za danas..

avatar
_mladen_
Sunday, 20.01.2019
03:22

Mislim da ce i Fabinjo biti spreman za sledecu, jer imaju desetak dana odmora.

avatar
_mladen_
Monday, 21.01.2019
16:42

Cini mi se da je imao neku laksu povredu i nije bio spreman za ovaj mec. Sta vise mislim da ce se do sledece utakmice skoro svi oporaviti, ne racnuajuci Oxa, koji koliko vidim otisao sa njima u Dubaji i poceo lagano trenirati.

avatar
äxwell
Sunday, 20.01.2019
19:22

I ja mislim, samo nigdje da naletim na informaciju o Djiniju...A ne da mi se kopati..Sta je uopste bilo sa njim?!