Peh za "Svece" - Kraj sezone za Forstera!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.03.2015.
19:36
Izvor: Sportske.net

Golman sa najboljom statistikom u tekućoj premijerligaškoj sezoni moraće da propusti sve utakmice do kraja takmičenja zbog povrede kolena.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Fudbalski klub Sautempton neće moći da računa na jednog od najboljih igrača Kumanovog tima do kraja tekuće sezone, pošto je potvrđeno da Frejzer Forster mora na operaciju kolena.

Fantastični Forster povredio se prethodnog vikenda nakon sudara sa napadačem Barnlija Semom Vouksom a naknadni pregledi pokazali su da se radi o povredi tetive na levoj nozi.

"Forster će morati da propusti ostatak sezone a klub u datom trenutku ne želi da daje prognoze o tome koliko će oporavak trajati" stoji u saopštenju Sautemptona.

Prema prvim informacijama koje stižu sa juga Engleske sjajnog golmana Sautemptona očekuje devet meseci do godinu dana pauze što je ogroman peh kako za njega tako i za ekipu Ronalda Kumana.

Sam podatak da je u tekućoj sezoni Forster uspeo da sačuva mrežu na 13 utakmica svedoči o njegovom kvalitetu i značaju za ekipu Sautemptona koja je neočekivano došla u poziciju da se bori za plasman u Ligu šampiona.

Klub za koji nastupaju srpski internacionalci Dušan Tadić i Filip Đuričić trenutno se nalazi na šestoj poziciji na tabeli sa 8 bodova manje od drugoplasiranog Mančester Sitija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke