Pep priznao: "Da smo se otvorili..."

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 07.10.2018.
23:42
Izvor: Sportske.net

Niko nije očekivao ovakav derbi.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Ostali smo uskraćeni golova na Enfildu u sudaru Liverpula i Sitija,utisak je da su obojica trenera dobro iskalkulisali i na kraju sezadovoljili podeljenim plenom.

Šansu utakmice jeste imao Rijad Marez, ali je svojom neozbiljnošću i lošim udarcem upropastio kazneni udarac u 86. minutu.

Gosti imaju više razloga za slavlje, prekinuli su seriju od četiri uzastopna poraza kada gostuju Liverpulu.

"Svi znamo koliko je komplikovano i teško igrati na ovom stadionu protiv takvog tima kao što je Liverpul. Neverovatno su dobri i brzi na lopti, ali smo uspeli da kontrolišemo igru – samo nam je nedostajala kreativnost na kraju. Dosta je bolje nego prošle sezone, kada smo izgubili ovde. Jednostavno je, ako se otvorite protiv njih onda nemate šanse za dobar ishod", izjavio je Pep po završetku utakmice.

Mančester siti je ovim remijem zadržao lidersku poziciju na osnovu bolje gol razlike u odnosu na Čelsi i Liverpul, sva tri tima imaju po 20 bodova.

Na četvrtom i petom mestu se nalaze Arsenal i Totenhem sa po 18 osvojenih boda u dosadašnjih osam kola najbolje engleske lige.

Nema sumnje da ćemo ove sezone gledati mnogo uzbudljivjiju trku za titulu nego što je to bio slučaj u prethodnoj

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 08.10.2018
08:18

Ja sve vise verujem da je ovaj Siti prosle sezone bio na nekim supstancama,ljudi fizicki ni blizu nisu prosle godine,trcali su i vrsili presing 90.min prosle sezone.

avatar
äxwell
Monday, 08.10.2018
07:41

Realno igrali su isprepadano i vrlo grupisano u odbrani..Ovaj put je koristio Murinjovu taktiku za remije na Enfildu i uspjela mu je..Ali zato sto se zove Pep Gvardiola to niko nece zamjeriti..Pobjedu nisu zasluzili u svakom slucaju!

avatar
Zeljkø Arkan Pancic
Monday, 08.10.2018
00:00

ja sam ocekivao takav derbi, zato sam odigrao gg3+ .. reko u inat meni sto mislim da ce bude glupa utakmica da se razbiju, ono opet ništa kso i po običaju..

avatar
Raiola M.
Sunday, 07.10.2018
23:50

Ovakav poredak na tabeli očekujem i na kraju sezone.