Pepov miljenik: "Igrači Liverpula su povlašćeni!"

Autor: Stefan Matić
utorak 14.04.2020.
21:35
Izvor: Sportske.net

Da li je vezista u pravu?

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Sezona u Premijer ligi je odložena do daljnjeg.

Kako stvari deluju sezona na Ostrvu biće odigrana pred praznim stadionima, ali sa TV prenosima pošto se sponzori moraju ispoštovati. Liverpul je na par koraka od svoje prve istorijske titule od kada je nastala Premijer liga.

Pre "redsa" su dominirali "građani", ali Gvardiolini igrači nisu zaslužno nagrađeni, makar na individualnom nivou. Prošle godine je najboljim igračem PL proglašen Virdžil van Dajk iako su "građani" osvojili titulu, sezonu pre toga nagrada pripada Mohamedu Salahu ispred De Brunea iako su "redsi" završili na tek četvrtom mestu.

"Nadam se da ovo nije loš primer, nadam se da ljudi neće pogrešno shvatiti. Uvek mislim o zadnje tri sezone, Siti i Liverpul. Pre tri sezone osvojili smo ligu a oni su bili 30 bodova iz nas. Kevin De Brujne, neverovatna sezona, Mo Salah daje dosta golova. On je veliki igrač i cenim ga, i nagrada je otišla Salahu"

Baner

"Sezona posle, dosta tesno. Sterling je bio u trci sa Van Dajkom, daju nagradu Van Dajku. Ove sezone De Brujne ponovo ima neverovatnu sezonu. Iza smo, ali zato što će Liverpul biti šampion daće im ponovo nagradu. Mislim se kako David Silva, Serhio Aguero nikada nisi dobili nagradu za najboljeg u PL. Mislim da su individualne nagrade relativna stvar", izjavio je Bernardo Silva.

Siti je osvajao nagrade za najboljeg mladog igrača, prošle Rahim Sterling a godinu pre Leroj Sane. Ove sezone kao favoriti se navode Džordan Henderson i Sadio Mane, De Brujne je takođe u "trci", ali će nagrada gotovo izvesno pripasti još jedanput "redsima"

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Red Army
Wednesday, 15.04.2020
18:52

Pa po ovoj logici od proslih sezona znaci da ove sezone dobija de brujne

avatar
RocknRolla
Wednesday, 15.04.2020
09:22

Ahahahaa,sta je zamislio ovaj hejter Silva, Mo Salah je pre tri sezone postigao golova sam kao pola Sitija gde se pojedinci nisu isticali, o Van Dajku je suvisno pricati, covek je pokraden za zlatnu loptu a nagrada najboljeg u Pl se nije dovodila u pitanje.Ove je vec drugacija slika,u Liverpulu se ne isticu pojedinci i nagrada bi mogla da pripadne De Bruineu koji ima nestvarnu sezonu iza sebe.

avatar
BlueMoon
Wednesday, 15.04.2020
02:25

Nebitna nagrada,ko razumije fudbal zna ko su najbolji igraci u PL.

avatar
Jean-Luc Picard
Tuesday, 14.04.2020
22:57

Ovde vise bernardo zbog sebe place :P

avatar
Tuesday, 14.04.2020
21:40

Sad će navijači Liverpula da pričaju kako su svi protiv njih, kako svima smeta njihov uspeh, da su svi hejteri... Navikli smo.

avatar
jack wilshere
Wednesday, 15.04.2020
12:03

Nemoj zaboraviti i najbitnije.. Da su i komplekse nabili nekome, to im je omiljena riječ..

avatar
Red Demon
Wednesday, 15.04.2020
12:42

Joj jadni vi morali da se naviknu. Izdrzi legendo.