Godine i godine blamiranja, video kao dokaz, a Alaba je slobodan!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 18.01.2021.
12:42
Izvor: Sportske.net

Navijači Barselone pitaju se - dokle?

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Barselona je propustila da osvoji još jedan trofej, zvanično je  631 dan bez pehara i sigurno će se načekati do sledećeg.

Možda je sinoć bila prilika da osvoji jedan od retkih u godinama koje su pred nama, ali je Barsa  ponovo podbacila. Ili bolje rečeno, Đordi Alba je ponovo podbacio.

Levi bek Barselone bio je direktan krivac za prva dva gola, oba u finišu oba poluvremena. U finišu prvog, samo minut pošto je Grizman dao gol, De Markos mu je prelako pobegao iza leđa i savladao Ter-Štegena koji ga je u neverici gledao. 

Kod drugog gola, u 90. minutu, Alba nije pratio liniju ostalih saigrača, propala je ofsajd zamka iz prekida, ali to nije najgore, očajno je i reagovao i nije išao na loptu koja je proletela iznad njega.

Očekivano, kako je ovo po ko zna koja kap koja je prelila čašu, na društvenim mrežama pojavila se stara kompilacija svih Albinih greška od 2014. godine, i to samo u Ligi šampiona za kojom navijači najviše žale.

Da sve bude još gore, David Alaba je slobodan od leta, a Barselona nema upravu koja može da ga kontaktira i neće je imati do početka marta za kada su pomereni izbori.

Istina, Alaba traži velika primanja, ali bi došao kao slobodan, praktično, Barsa bi dala više para, ali za četiri godina mlađeg i sigurno boljeg levog beka.

No, prema brojnim izvorima, Real je daleko bliži njegovom potpisu, Barsa bi možda i mogla da se umeša u trku da ima predsednika, upravu i bilo koga ko vodi brigu o klubu.

Na to je spao jedan od najvećih fudbalskih klubova ikada i najbolji u ovom veku...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke