"Pipita" Mesiju čestitao "stotku"

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 21.06.2015.
09:26
Izvor: Sportske.net

U noći jubileja najboljeg igrača sveta, Argentina pobedom protiv Jamajke overila prvu poziciju i plasman u četvrtfinale Kopa Amerika.

AP Photo/Natacha Pisarenko
AP Photo/Natacha Pisarenko

Povezane vesti

Argentina je posle remija Paragvaja i Urugvaja praktično overila četvrtfinale ali su savladali Jamajku i otišli u narednu rundu takmičenja kao pobednik grupe "B".

Nije bilo ubedljivo, kako se možda očekivalo, ali su se "Albiselester" ispromašivali, jedini gol je postigao Iguain naq pas odličnog Di Marije koji je ponovo bio najbolji igrač meča.

Ipak, Dvejn Kejsi je savladan samo jednom, imala je Argentina veliki broj prilika, Mesi se trudio da postigne gol u svom 100. nastupu, ali nije vredelo, kao da je mreža bila začarana.

Sa druge strane reprezentacija sa Kariba koja je gost na takmičenju je završila turnir prema očekivanju, kao najslabiji tim, bili su čista egzotika u Čileu. Deshorn Braun je imao lepu priliku da šokira favorita, ali je šutirao u Romera.

Grupa B:

Argentina - Jamajka 1:0
Paragvaj - Urugvaj 1:1

Argentina je prva, Paragvaj drugi, a Urugvaj kao najbolji trećeplasirani ide u top 8 fazu gde ih čeka derbi sa domaćinom Čileancima.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke