"Pipita" nastavio teror, Juventusov zid utišao "San Paolo"!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.12.2017.
22:41
Izvor: Sportske.net

Vezuv ugašen još jednom i ponovo zla kob Napolitanaca, Gonzalo Iguain!

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Krcati "San Paolo", veliki entuzijazam navijača Napolija, uvrede i zvižduci za Gonzala Iguaina.

Ali, "Pipita" je prvi imao reč, već posle dva minuta je pobegao odbrani Napolitanaca, bocnuo loptu, Rejna je spasio siguran gol.

Napoli je pokušavao da nametne svoju igru, ali Juventus je odigrao taktički perfektno poluvreme.

Navijači su zanemeli kada je posle desetak minuta, Iguain nastavio svoju strašnu seriju protiv bivšeg kluba. Pobegao je ponovo, ovoga puta nije pogrešio, gosti vode.

Gol možete videti ovde.

To je otežalo stvari Napoliju, Juve se nabio na svoju polovinu, zatvorio sve prilaze golu rivala.

Pokušavali su Insinje i Hamšik udarcima iz daljine, Kjelini je napravio jednu veliku grešku, ali je Bufon bio na visini zadatka. Najbolju šansu za izjednačenje, lider je imao posle kornera kada je omaleni Insinje zahvatio loptu glavom, ponovo je Bufon pobednik.

Možda je Juve mogao da nokautira rivala, Benatija je posle kornera na drugoj stativi šutirao preko prečke, a jednu sjajnu kontru je Dibala završio lošim udarcem u situaciji kada je imao bolja rešenja.

U nastavku ništa se nije promenilo, lopta u nogama Napolitanaca, Juventus se branio bunkerom, veoma organizovano ne ostavljajući ni milimetar prostora. Domaćin nemoćan, imali su samo jednu šansu kada je Insinje iskosa šutirao pored gola.

Na drugoj strani Matuidi propušta meč loptu, bolje da kažemo da je Rejna napravio čudesnu intervenciju da bi svoju ekipu održao u igri. Probao je Sari sa izmenama, ali nije bilo pomaka, nemaju jednostavno drugu ideju kada im se oduzme prostor.

Juventus je sada prišao Napoliju na bod, a promenu na vrhu tabele bismo mogli da vidimo u nedelju, ako Inter savlada Kjevo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
disqus_CkAY5JIxzW
Saturday, 02.12.2017
07:57

E zasto Juve trosi onoliko novac u prelaznim rokovima da bi imao 29% posjed lopte. Kakva bi onni bili masina da im je Sarri na klupi

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 02.12.2017
04:02
avatar
Oldboy
Saturday, 02.12.2017
00:16

Svaka čast Alegriju, jedno od najtežih gostovanja, u Italiji najteže, samo mi nije jasno šta su Napolitanci pokušavali s onim dugim centaršutevima, suludo

avatar
INTERnacionalist
Friday, 01.12.2017
23:57

..najvisa mana Sarija je veceras zasijala u punom sjaju,ljudi covek ima jedan šablon po kojem igra i kad ekipi ide i kad ekipi ne ide,evo veceras 90 minuta lopta lijevo Insinjeu ili lopta desno Kaljehonu a oni jako nisko u prterac pa mozda je neko zakači ono usput,nikakva promjena 90 minuta! Juve dosao po bod a uzeo 3,jes da su osvojena na ruzan nacin al to je bio nacin koji je upalio,mozda su se Dibala i Iguain malo smorili na stoperskim pozicijama al cilj opravdava sredstva zar ne?

avatar
Juventino SS
Friday, 01.12.2017
23:52

Perfektna odbrana, ovo je sjajan rezultat, psihološki pod jedan, sad priprema za Olimpijakos.

avatar
juvealexx
Friday, 01.12.2017
23:52

Pobjeda kojom smo se vratili u igru i praktično spasili sezonu ali ne posve , jer treba još dobiti Inter iduće nedjelje te proći u lp , a igrali smo na jedan jedini mogući način "bunker" i na kontre , u svakom slučaju taktički savršeno postavljena formacija od strane allegrija ali najviše zasluga ide obrani na čelu s chiellinijem i benathiom te buffonom , Napoli nam praktično nije ozbiljnije zaprijetio u 2 pol osim pokušaja insignea ;-)

avatar
BarsaSaMarsa10
Friday, 01.12.2017
23:48

Definicija dosadne utakmice.

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 02.12.2017
00:39

..nesto slicno kao Valensija vs Barsa prije neki dan ;)

avatar
The Prince
Friday, 01.12.2017
23:48

Zagreva se šampionska mašina lagano,svi igraju fudbal samo je Juve šampion!#forzajuve

avatar
FanUnited
Friday, 01.12.2017
23:46

ocekivana pobjeda sobzirom da juve ima kvalitetnih igraca od napoli ... u naredna 5...6 kola juve preuzece prvo mjesto i sve po staro juve sampion ...

avatar
Goran.984
Friday, 01.12.2017
23:43

Juve se dize....7.titula u nizu ide...vezuv drhti....FJ