Pirlo otkriva: "Baloteliju je potrebno samo malo ljubavi..."

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 27.10.2014.
21:27
Izvor: Sportske.net

Andrea Pirlo osvrnuo se na partije svog sunarodnika od kojeg su svi polako počeli da dižu ruke i dao savet Brendanu Rodžersu kako da ga najbolje iskoristi.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mario Baloteli još uvek čeka svoj prvi gol u Premijer ligi ove sezone. Čovek koji je došao kao najzvučnije pojačanje u engleski klub ovog leta za sada ne opravdava poverenje menadžera Rodžersa, sve su glasnije kritike na njegov račun, a blede partije koje pruža i kriza u koju je zapao kao da se produbljuju.

Ipak, maestro Juventusa i fudbaler koji je delio svlačionicu sa Balotelijem, Andrea Pirlo, misli da zna šta je potrebno njegovom sunarodniku.

"Mariju je potrebna "ljubav" njegovog trenera i svih oko njega. Treba da se pravilno usmeri, mnogo treba sa njim da se priča i da mu se pokaže da se veruje u njega. Njega morate podržati, inače postaje destruktivan", smatra Pirlo.

Andrea nema sumnje koliko je Baloteli dobar igrač.

"Dolazi do mene da mnogi omalovažavaju Balotelija, govore da nije nikakav igrač. Igrao sam sa Marijom u reprezentaciji i verujte mi, on je fantastičan. Dobro znam kakav je to igrač i kakav može da bude", tvrdi Pirlo.

Italijan je dodao da je veliki problem i to što je medijski veoma ispraćen i što se svaki njegov loš potez secira i preuveličava.

"On je jednostavno zanimljiv medijima i to ima svoje pozitivne i negativne strane. Negativna je da kada igrate loše onda će oni napraviti da ste najgori na svetu, što naravno nije istina.

Ipak, tako je kako je, on mora da se izdigne iznad toga i da dobrim partijama povrati poverenje", ističe Pirlo.

Slažete li se sa igračem Juventusa?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke