Pirlo zna, Inter ima dva ogromna problema!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 12.12.2018.
15:01
Izvor: Sportske.net

Da li su ovo razlozi zbog kojih Inter nije slavio sinoć?

BETA/AP Photo/Jason DeCrow
BETA/AP Photo/Jason DeCrow

Povezane vesti

Svi su znali da će Totenhemu biti teško na "Kamp Nou", ma u kakvom sastavu da igra Barselona, ali da li je iko mislio da Inter neće pobediti sinoć?

Valverde je zaista izveo kombinovani tim, izgledalo je kao da će Totenhem lagano rešiti taj meč i da neće biti potrebno da razmišljaju o meču koji se igra u Italiji. Ipak, Barselona je povela i stavila "Pevce" u nezgodan položaj. Inter to nije znao da iskoristi, a na kraju su oba meča završena rezultatom 1:1 i Totenhem je prošao dalje.

Legendarni italijanski vezista, Andrea Pirlo, koji je bio član Inter od 1998. do 2001. godine je prokomentarisao ovu grupu i razlog zašto "Neroazuri" nisu slavili protiv PSV-a.

"Trenutno, Inter ima dva velika problema. Perišić očigledno nije dovoljno spreman i on ne može da napravi razliku kada igra ovako. Najngolan je doveden da bude ključni igrač i njega trenutno nema. Inter ne može bez njih dvojice", rekao je Pirlo.

Da li stvarno Inter toliko zavisi od njih dvojice? Naravno, tu je i Ikardi, ali on je sinoć igrao odlično i postigao izjednačujući gol.

Najngolan je ovog leta doveden za 38 miliona evra (24 miliona plus Santon i Zaniolo koji su procenjeni na 14 miliona), a sinoć je bio na klupi jer se još uvek nije oporavio od povrede.

Perišić, krilni napadač Intera je definitivno jedan od najboljih igrača ovog kluba, ali trenutno je u blagom padu forme. Na kraju Inter nije uspeo da stigne do drugog gola i pobede nad fantastičnim PSV-om koji se borio do samog kraja meča iako je bilo poznato da oni nemaju apsolutno nikakve šanse da za prolaz u narednu fazu takmičenja, a ni za plasman u Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bookmaker81
Thursday, 13.12.2018
16:25

I Perišić i Najngolan prosecni igraci. Jedino sto Radja ima srce i ludilo kojim kompenzuje fudbalsko (ne)znanje.

avatar
amigo999
Wednesday, 12.12.2018
19:07

Nismo zasluzili osminufinala LS. Mada nije ni Totenhem...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 12.12.2018
18:23

Ako Pirlo kaze onda je valjda tako Amen

avatar
Brat Rodrigoo
Wednesday, 12.12.2018
16:53

Perišić je jednoličan, pravolinijski i što je najvažnije nekonstantan igrač. Njegova kruna je bio Mundijal i on je svoje najbolje odigrao. Izgleda da je slučaj isti i sa Naingolanom, da svoje najbolje više ne može da pruži. Možemo sačekati do kraja sezone, da se nešto eventualno promjeni, ali za sada je ozbiljno je razočaranje i više nemam nikakva očekivanja od njega.

avatar
myspace
Wednesday, 12.12.2018
17:38

Perisic je ocajnoj formi, a za Naingolana krivim spaletija koji je isto tako i u Romi dozvolio da izgubi kreatora igre Pjanica, a stavio naing na toj poziciji koji je sve i sve moze da igra samo kreator nije.

avatar
Brat Rodrigoo
Thursday, 13.12.2018
23:58

Mislim da nije problem u tome da Spaleti ne zna da koristi Naingolana, jer on je baš pod Spaletijem igrao svoj najbolji i najefikasniji fudbal. To je ona sezona i po u Romi od januara 2016 do maja 2017. U odsustvu kreatora gurnuo ga je ofanzivnije i Naingolan je tada igrao strašno i često postizao golove i to je vrijeme kad je najefikasniji bio. To je sad i u Interu slučaj, ekipa nema kreatora, Rađa je taj koji igra iza napadača i ta pozicija mu nije strana i mislim da ne leži tu problem. Najviši problem je njegova nespremnost koju vuče još od priprema (koje nije ni prošao), čini mi se da nijednom nije odigrao svih 90 minuta. Nije bio spreman u najvažnijm utakmicama, baš kad je ekipi trebao. On jeste ratnik, ali izleda da njegov stil života pomiješan sa godinama ipak uzima maha.

avatar
Oldboy
Wednesday, 12.12.2018
16:34

Oni nam trebaju, ali sinoćnja utakmica je morala da se dobije makar i bez Ikardija

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 12.12.2018
20:39

Greota za Ikardija. London calling!

avatar
Boran83
Wednesday, 12.12.2018
16:15

Inter ima samo jedan veliki problem a to je Spaleti. Covek je kukavica, sakrije tu njegovu celavu glavu u kaput i viri ko mis dajuci glupe izjave posle svakog debakla.

avatar
myspace
Wednesday, 12.12.2018
17:35

Potpuno se slazem, Spaleti je trener recimo za Torino, igraju na 0-0 brani remi, sredina tabele puna kapa.nema on kalibar velikog trenera.