Pirlovo prvo pojačanje - Holanđanin!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 16.08.2020.
22:38
Izvor: Sportske.net

Dogovor je pao.

EPA-EFE/Rafael Marchante / POOL
EPA-EFE/Rafael Marchante / POOL

Povezane vesti

Kako prenose holandski mediji, pozivajući se na "Calciomercato", prvo pojačanje Juventusa ovog leta trebalo bi da bude holandski internacionalac Hans Hatebur.

Desni bek Atalante je nedavno izjavio da je spreman za novi izazov, sva je prilika da će napraviti transfer karijere i pojačati redove "Stare dame".

Navodi se da se Hatebur već dogovorio sa "Starom damom" i da je ostalo još da se klub iz Torina dogovori sa Atalantom oko obeštećenja.

Procena je da bi Hatebur mogao da košta oko 25 miliona evra.

Holanđanin je u redove tima iz Bergama stigao u januaru 2017. godine iz Groningena, za sumu od samo milion evra, u sezoni za nama je ovaj 26-godišnji fudbaler upisao 32 nastupa u Seriji A i još devet u Ligi šampiona, gde je dva puta bio i strelac.

Još jedan pokazatelj da Atalanta radi sjajan posao, a spekuliše se da bi iz Bergama put Torina mogao da krene i nemački internacionalac Robin Gosens.

U tom slučaju bi Pirlo rešio bokove kupovinama u Bergamu, sa Hateburom je dogovor već postignut, videćemo da li će se "Bjankoneri" dogovoriti i sa nemačkim fudbalerom.

Baner Liga Sampiona

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke