PL - "Enfild" pao, šampion u ogromnoj krizi, veliko slavlje u Mančesteru!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 21.01.2021.
22:51
Izvor: Sportske.net

"Redsi" bez postignutog gola preko sedam sati!

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Tvrđava zvana "Enfild" popušta, prvi poraz Liverpula u PL još od 23. aprila 2017. godine. Tada Kristal Palas i Benteke, večeras Barnli i Barns u ulozi egzekutora (1:0). 

"Redsi" su u meč krenuli samo sa 1/3 svog ubitačnog trija, Mane je počeo meč dok su Salah i Firmino čekali svoju priliku sa klupe. 

Dosta borbena igra od samog početka. Šaćiri je pripretio prvi, potom i Oks, ali Poup siguran u oba navrata. Potom je na scenu stupio Origi, Belgijanac je u svojoj prvoj prilici pogodio Poupa dok je druga, maltene na samom kraju poluvremenu, završila na samom okviru gola

44. minuta i prečka koju pogađa Belgijanac posle velike greške Mija. Usledio je zvižduk sudije za kraj prvog dela igre, ali i početak gužve između igrača posle koje Fabinjo dobija žuti karton

Drugi deo igre donosi još veći pritisak domaćih. Trent je imao sjajan pokušaj, Poup sjajno interveniše. Na isteku 56. minuta ulaze Salah i Firmino, teren napuštaju Oks Čemberlejn i Origi. Egipćanin je odmah krenuo da napada, odlična saradnja sa Maneom i par opasnih šansi za "redse", ali Poup je neprelazna prepreka. 

I Barnli je u par navrata pokazao zube, Alison brani šut Barnsa. Kasnije i Gudmunson ima sjajnu šansu, lopta prolazi tik pored stative. Firmino je morao bolje u 72. minutu, lepa asistencija Robertsona bez nagrade. 

"Redsi" traže penal u 74. minutu, lopta pogađa Pitersa u ruku, VAR potvrđuje da je sve čisto. Ruka uz telo rezerviste Barnlija. 

U 82. minutu penal za Barnli! Barns beži Fabinju, napadača gostiju ruši Alison u 16 metara. Sam Barns preuzima odgovornost na sebe, i to je 1:0 za goste!

Velika gužva u 89. minutu, probali su Trent pa Firmino, ali Ben Mi se iskuplja za svoju grešku i sprečava siguran gol. 

 

 

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bato C.
Friday, 22.01.2021
10:30

Na stranu sto Liverpul nije zaslužio da pobedi, ali ovi penali što se u zadnje vreme sviraju za kontakt golmana posle šuteva igrača mi zaista nisu jasni! Presmešno

avatar
Adi237
Friday, 22.01.2021
07:03

A koji je celzi na tabeli evo pokusajem da ga lociram🤣🤣🤣🤣

avatar
Solskjerove bebe
Thursday, 21.01.2021
23:03

Luzerpul jos jednom opravdao ovaj nadimak. Harizma s klupe vise ne pomaze. Sad ce kriviti 5G mrezu jer previse zraci i Luzerpulovi igraci nisu mogli dodavati i sutati kako treba jer su zrake mijenjale putanju lopte hahahahhahah