PL - Aubin het-trik umalo "prosut", Arsenal savladao Lids!

Autor: Stefan Matić
nedelja 14.02.2021.
19:24
Izvor: Sportske.net

Neverovatan meč u Londonu.

 EPA-EFE/Julian Finney
EPA-EFE/Julian Finney

Povezane vesti

Arsenal imao prednost od četiri gola posle 47 minuta igre, usledilo opuštenje i dva brza gola Lidsa. Ipak "tobdžije" slave nova tri boda (4:2). 

Obamejang se našao u startnih 11, videlo se koliko kapiten znači timu. Gabonac donosi vođstvo posle smao trinaest minuta igre, odličan prodor i Arsenal vodi sa 1:0. 

Harison je mogao da izjednači u 26. minutu, Leno odlilno reaguje. U završnici prvog dela igre, VAR stupa na scenu. Prvi kontakt i obaranje Kupera je preinačen, ali je zato Arsenal došao do svog penala samo pet minuta kasnije. Meslije pravi penal, ovog puta VAR potvrđuje odluku. 

Obamejang donosi 2:0 u 41. minutu. To nije bilo sve od golova u prvih 45 minuta, videli smo špansku vezu Sebaljos-Beljerin na delu. Desni bek Arsenala pogađa za 3:0 pred sam odlazak na pauzu. 

Samo dva minuta u nastavku i imamo het-trik Obamejanga. Gabonac glavom donosi 4:0 - igrao se 47. minut

Ipak, Bijelsini momci unose nervozu kod domaćih, Rafinja je imao sjajan pokušaj. Leno dobro reaguje. Ipak Nemac je bio bez šansi posle kornera i šuta glavom Strijk pogađa za prvi gol Lidsa večeras. Rafinja je opet pokušavao, njegov pas je i otvorio defanzivu "tobdžija". Jorkširci dolaze do drugog u 69. minutu, Roberts sjajno upošljavaKoštu - 4:2

Videli smo i pad Bamforda posle duela sa Gabrijelom u 16m, sudija odmahuje i nastavlja igru. Auba je mogao do svog četvrtog gola, Gabonac ovog puta pogađa prečku. I Saka u 83. minutu pogađa samu stativu posle odličnog pasa Vilijana, ali ipak je bio ofsajd.  

   

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke