PL - Čelsi slavio na "Vikaridž Roudu"!

Autor: Stefan Matić
subota 02.11.2019.
20:23
Izvor: Sportske.net

Lampardovi puleni pokazali odličnu igru.

EPA-EFE/ISABEL INFANTES
EPA-EFE/ISABEL INFANTES

Povezane vesti

Golovima Abrahama i Pulišića "plavci" stigli do pete pobede zaredom u Premijer ligi i trećeg mesta na tabeli (2:1).

Gosti su počeli furiozno i poveli već do pet minuta kada Temi Abraham koristi odličnu asistenciju Žoržinja i prebacuje loptu preko Fostera.

Golman Foster je imao danas pune ruke posle, engleski golman je u par navrata odlično reagovao posle šuteve ofanzivaca Čelsija, posebno Mejsona Maunta koji u jednoj prilici pogađa i prečku.

Drugo poluvreme je bilo slično prvom delu igre, gosti dominiraju i u 55. minutu stižu do 2:0. Abraham je poslao oštru loptu sa desnog boka, Pulišić koristi asistenciju Engleza i udvostručava prednost Čelsija.

Ipak "stršljenovi" se ni predavali, posle jednog solo prodora Delofeua domaći tim dobija penal posle VAR pregleda. Žoržinjo je sapleo Španca koji je kasnije i sam realizovao najstrožu kaznu. Igrao se 80. minut, 2:1.

Ovim rezultatom se i završio meč, Čelsi je upisao petu pobedu zaredom u PL.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 03.11.2019
00:08

Samo ovako nastaviti ,Lampard je usadio pobjednicki duh kakav je uvjek krasio Celzi na ove mlade klince.Abraham i Mount kao nekada Drogba i Lampard.Pulisic sve bolji i bolji samo bi jos volio da umjesto Williana bude i Hudson Odoi i bili bi full mladi naprijed.Sredina rezervisana za Kantea i Jorginha ali uvjek su tu Kovacic ,RLC,i Barkley kao podrska .Tomori i Zouma za sada odlican tandem ali naravno uvjek moze bolje .Rudiger ce morati dobro da se oznoji da bi vratio se u prvih 11 iako nam je prosle godine bio najbolji u odbrani.Celzi je jedino tanak malo na bekovima ,Emerson je ok ali Azpi je limitiran u napadu tup igrac odbrambeno dobar.Nadam se da ce i Reece James uci u prvih 11 i da ce Celzi biti jaci na bekovskim pozicijama.Sve u svemu Lampardu svaka cast na onome sto radi zasluzuje ogromnu podrsku i kredit kod navijaca i vlasnika .

avatar
Marco Popovich
Saturday, 02.11.2019
23:06

Celzijevi klinci igraju odlicno,Lampard radi neverovatne stvari sa njima...
Junajted treba malo vise na njih da se ugleda ali sve je do trenera

avatar
Fan Celsija
Saturday, 02.11.2019
21:35

Kakvu je partiju Čelsi pružio do negdje 80-og minuta, milina za gledati, demonstracija sile. Utisak kvari ono poigravqnje u 16-tercu, nakon čega je Žoržinjo napravio penal, a mogli su mirno privesti utakmicu kraju. Kovačićev do sada najbolji nastup od kada je u Čelsiju, igra zaista odličnu sezonu do sada, Pulišić, Abraham odlični, šteta za prečku Mounta. Što je Čelsi do sada pokazao u sezoni, treći tim po jačini ove sezone u ligi, povratkom Ridigera top 4 zagarantovan.

avatar
Carina_11303
Saturday, 02.11.2019
22:26

povratkom Ridigera. A tek kakvi cemo biti kad se ustali Kante. A sledece sezone, Boze zdravlja, sa dva nova leva beka, jednim novim desnim bekom i Risom Dzejmsom, to ce biti fantazija.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 03.11.2019
00:01

Rudiger nam je prosle sezone bio glavni stoper a sada bogami kako u tandemu fino stoje Tomori i Zouma morat ce i Rudiger se dobro oznojiti da bude u prvih 11.Sto se tice lijevog beka Emerson je odlican ne znam zasto ne bi on igrao u Celziju ,Alonso moze da ide ali i on je solidan u zamjeni.Tim nam je bas spoj mladosti i malo iskusnijih pojedinaca ali svakako kada se vidi da nam je najstariji igrac u prvih 11 Azpilicueta sa 30 godina dobija se podatak da smjena generacije tece dobro i da Celzi stvara mlad tim sa dobrom perspektivom.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 02.11.2019
21:28

Auuu bre kakva utakmica! Mi opet od gotovog pravimo veresiju. Nije mi jasno zasto je Zorzinjo napravio onaj faul i ako je kontakt minimalan i onda se dovodimo u tesku situaciju. Sve u svemu zasluzena 3 boda i idemo dalje.

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 02.11.2019
21:27

Morali smo ovaj mec ranije da resimo, a ne da ulazimo u triler. Kovacic doktor, igrac utakmice po meni. Ne znam umesto koga ce Kante da igra kad se oporavi, jer nas vezni red funkcionise kao masina. Sve u svemu odlicna igra, stvarali smo sanse i morali smo jos koji gol da damo.

avatar
Dimebag Darrell
Sunday, 03.11.2019
11:10

Kante je doktro za sve njih i ne samo njih, za većinu veznih igrača tako da.....