PL - Fortuna pogledala "Tobdžije", "ludnica" u Bornmautu!

Autor: Ivan Cvetković
subota 25.08.2018.
18:01
Izvor: Sportske.net

Prštalo je danas na Ostrvu.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

U trećem kolu engleske Premijer lige odigrana su još četiri meča.

Ranije danas Mančester siti nije uspeo da slavi u Birmingemu pošto je Vulverhempton "otkinuo" bod aktuelnom šampionu Engleske.

Arsenal je na svom terenu teškom mukom savladao Vest Hem sa 3:1. Gradski derbio je opravdao taj epitet, a nije dobro krenulo po domaću ekipu pošto su "Čekićari" poveli golom Marka Arnautovića u 25. minutu. Ipak, pet minuta kasnije izjednačio je Naćo Monreal, a totalni preokret za ekipu Unaija Emerija doneo je Isa Diop nesrećnim autogolom u 70. minutu. Sve dileme oko pitanja pobednika otklonio je Dani Velbek pogotkom u drugom minutu nadoknade vremena.

Najuzbudljivije bilo je u Bornmautu gde je domaćin uspeo da izvuče bod protiv favorizovanog Evertona - bilo je 2:2. Prvo poluvreme "obeležio" je novajlija Ričarlison, ali za razliku od prethodna dva kola to je učinio isključenjem. Bez obzira na to, izabranici Marka Silve poveli su u 56. minutu golom Tea Volkota. Šest minuta kasnije činilo se da sve ide na ruku "Karamelama" nakon što je isključen Adam Smit. Čak su u 66. minutu povećali prednost preko Majkla Kina, ali onda je usledila "ludnica". Golovima Džošue Kinga u 75. minutu i Nejtana Akea četiri minuta kasnije, "Trešnjice" su ipak uspele da dođu do boda.

Lester je u gostima Sautemptonu uspeo da osvoji sva tri boda nakon velikog preokreta od 2:1. Sva tri gola videli smo u drugom delu igre - poveli su domaćini preko Rajana Bertrana, ali je potom usledio hladan tuš za domaće navijače. Prvo je Demaraj Grej izjednačio u 56. minutu, da bi Hari Megvajer doneo sva tri boda i veliku radost "Lisicama" pogotkom u 92. minutu susreta. Ključnim se pokazalo isključenje fudbalera Sautemptona Hojbjerga u 77. minutu.

Hadersfild je bez golova remizirao protiv Kardifa kojem nije pomoglo ni isključenje Džonatana Hoga u 63. minutu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Arsenal Gunners(sta nam uradiste sportske:D)
Saturday, 25.08.2018
18:31

Igra ocajna, tog famoznog presinga koji se pominje nigdje bilo nije, linije tima nepovezane, odbrana ocajna.Obamejang ili da se pomjeri lijevo ili na klupu, trece opcije nema.Lakazet mora pocinjati utakmice jer je jednostavno bolji igrac, nema to veze s trenutnom formom.Ozil svako malo bolestan, ne znam ko vise u te gluposti vjeruje, ali neka ga, nije kriv on nego onaj ko mu to tolerise.Emeri nije mogao Vilsiru da garantuje minute, al zato Guendouziju i Dzaki moze.Leno sto prije mora medju stative.Nadam se da ce Koscelni brzo na teren, nije onaj od prije par sezona, ali on je i sa jednom nogom u gipsu bolji od Sokratisa i Mustafija (i ne, nije hiperbola, stvarno to mislim).Miki na klupu sto prije, ocajan je bio i u finisu prosle sezone i na pripremnim utakmicama, a jos gori na pocetku ove.Sve u svemu, katastrofalne tri prve utakmice, gore od ovoga ne moze, nadam se da ce stvari krenuti na bolje, ali nisam neki optimista.

avatar
Wizard08
Saturday, 25.08.2018
23:00

sokratis me najvise razocarao od ovih igraca,protiv sitija dva puta se izmakao dva puta gol,ostale kriminalce u odbrani necu da komentarisem,genduzaj ili kako vec nije blistao ali nije ni razocara sa obzirom na godine i sve.obamejang iz nekog nepoznatog razloga los,decko je imao 10 + golova od januara do maja sad nzm sta se sad desava.miki pokidao protiv celzija danas nema ga bolje da je bio bolestan kao ozil.bice ovo tesko bez koscelnog i kolasinca,toreira je isto bar po meni zasluzio prvu postavu.

avatar
EmeryArs
Sunday, 26.08.2018
15:06

ne razumijem zasto Lena, Torreiru i Lacazettea drzi na klupi, kao da wengera gledam

avatar
gunner 85
Saturday, 25.08.2018
18:23

delovali smo rastimovano igraci jos uvek igraju pola igre od vengera a pokusavaju da igraju ono sto ih uci emeri tako da igraju nesto pola pola .... danas jedino eto pobeda je dobra stvar inace mnogo propusta i mnogo toga da se popravi za ubuduce moyda da krene sa obamejangom i lakazetom od pocetka npr.

avatar
Badi
Saturday, 25.08.2018
18:16

Smit na aparatima posle duela sa Ricarlisonom. Posle se pitaju zasto njihove sudije nisu bile u Rusiji, evo konkretan primer zbog cega.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 25.08.2018
18:11

Gotivio sam ovaj Arsenal u eri Vengera i uvek sam ih podrzavao, ali ovaj Emeri se stvarno trudi da mi ih ogadi. Lik izgubi od Gvardiole i Sarija i nece da se rukuje, odmah smugne u tunel a sad kad je pobedio izigrava nekog gospodina, kezi se onom mucnom Pelagriniju u facu. Sta mu znaci takvo ponasanje?

avatar
Arsenal Gunners(sta nam uradiste sportske:D)
Saturday, 25.08.2018
23:40

Nije ni meni on nesto simpatican, ali sto se rukovanja tice, oba puta se pozdravio sa protivnickim trenerima u tunelu ili u svlacinoci, gdje li vec, tek su mu na prosloj konferenciji posle Celsija skrenuli paznju novinari na to tako da je vjerovatno zbog toga danas na terenu pruzio ruku inace bi vjerovatno opet otisao bez rukovanja.

avatar
Непобедиви
Sunday, 26.08.2018
08:59

Malo je bilo gospodina u PL kakav je bio Venger.

avatar
Saturday, 25.08.2018
18:07

Arsenal smejurija,pa ljudi jos gore izgledaju na terenu protiv vest hema,nego protiv Sitija i Celzija,sreca na njihovoj stranji i neznanje levata iz Vest Hema sta promasi onaj Snodgrast,ovaj Emeri nece Novembar deocekati na klupi ako doceka Arsenal ce biti 8/9 na tabeli sa ovom igrom,ono sto su igrali pod Vengerom je atomski fudbal naspram ovog sto igraju.

avatar
Arsenal Gunners(sta nam uradiste sportske:D)
Sunday, 26.08.2018
00:24

Ne mogu ja da kazem da Emerijevo vidjenje igre nije "pravo" i sl, ali jednostavno je i previse ocigledno da on nema igrace za ono sto zeli da igra, a nisam bas siguran da su u Arsenalu spremni da mu skockaju tim po njegovoj zelji.Pitanje je hoce li on uopste imati vremena da sprovede svoje ideje u djelo.Ne mogu a da ne primijetim da si imao odlicno zapazanje nakon utakmice sa Sitijem, stvarno je Arsenal za tri mjeseca izgubio onaj prepoznatljiv pas u igri, takodje se slazem da je Arsenalu u stvari samo trebao neko ko ce da utegne tim, da se ne setaju ko babe neke.To je zlatno pravilo fudbala, ako nemas novca ( il jos gore, imas, a ne das ) za potpunu tranziciju onda dovedi nekog ko ce od igraca koje imas u timu da izvuce maksimum.Trebao je Arsenalu neko ko ce na autoritet da gura stvari na bolje tipa Anceloti, Zidan i sl.Emeri mi ne djeluje da je za to sposoban.Jos nesto, ne mozes ti kao trener da uspijes u inostranstvu ako ne znas jezik, to je cinjenica. Brate, tri mjeseca je u Engleskoj sve sto zna da kaze je Good afternoon.
Ali eto, tebi kao navijacu Celsija ostaje da trolas, meni da ga podrzim, pa ako uspije svaka mu cast, ako ne, sta da se radi, ne bismo bili ni prvi ni poslednji koji su pogrijesili u izboru trenera.Lijepo mu se zahvalis i trazis dalje.Glupe su one price treba mu dati 2,3 sezone.To pod uslovom da se vidi neki napredak i sl, ali ako stvari i posle 6,7 mjeseci izgledaju ocajno, na osnovu cemu da mu ukazes povjerenje jos dvije godine.

avatar
EmeryArs
Sunday, 26.08.2018
15:08

Vidit cemo danas Chelsea da ti prognoziram i rezultat 3 1 za Newcastle

avatar
Igors Stepanovs
Saturday, 25.08.2018
18:06

Dobar rezultat al je moglo bolje.Dzaka i nije lose danas odigrao,Monreal dobar.PEA da se probudi ili da pocinje Lakazet.Odbrana i dalje kriticna.

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 25.08.2018
18:04

Moje saucesce svima koji igraju fantazi i koji su iskoristili wildcard za ovo kolo. Ovo kolo je KA TA STRO FA.

avatar
EmeryArs
Sunday, 26.08.2018
15:09

Hahah fu**** Richarlison

avatar
Ogist Kont
Saturday, 25.08.2018
18:04

Arsenal je u ovoj utakmici pokazao koliko je slab. Potpuno neorganizovana igra, neprecizni pasovi. Pohvalio bih Lakazeta, pošto zaista ima pozitivan uticaj na igru ekipe, ali sve zajedno je tanko.

avatar
La bestia negra
Saturday, 25.08.2018
18:03

Hadersfild i Sautempton ispadaju sigurno,a za treceg clana ce se boriti Kardif i Vest Hem koliko ja vidim.Lakazet u daleko boljoj formi od Obamejang,a odbrana kriminal oni ako sacuvaju mrezu na 5 utakmica za celu sezonu u ligi da pevaju.

avatar
Непобедиви
Saturday, 25.08.2018
18:02

Arsenal moze da bude zadovoljan samo zbog pobede. Ko god da kaze da je Ozil los i da ne treba da igra vidi koliko Arsenal gubi na kreativnosti zbog njega.

avatar
EmeryArs
Sunday, 26.08.2018
15:09

Torreira treba da pocinje