PL - Ogromna tri boda Sanderlenda!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 03.11.2014.
22:56
Izvor: Sportske.net

Sanderlend je pobedio Kristal Palas sa 3:1 u okviru desetog kola Premijer lige i tako je zabeležio veoma važna tri boda u borbi za opstanak.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Ekipa koja nije postigla gol na poslednje dve utakmice Premijer lige primivši deset golova, Sanderlend, pobedio je na gostovanju ekipi Kristal Palasa sa 3:1 nakon veoma neizvesne utakmice.

Sanderlend je u poslednjih pet mečeva koje je igrao izgubio na tri, pa je poraz bio očekivan. Ipak, ne i za trenera Pojeta koji je bio veoma zadovoljan nakon meča.

Flečer je doveo Sanderlend u prednost sredinom prvog poluvremena nakon asistencije Van Anholta, a to je bio rezultat kojim se otišlo na odmor.

Ipak, da stvari budu komplikovanije pobrinuo se Ves Braun koji je autogolom doneo domaćoj ekipi izjednačenje, ali je Žordi Gomez doneo u 79. minutu veliku novu prednost svom timu zaista sjajnim udarcem.

Imali su terensku inicijativu do kraja fudbaleri iz Londona, ali bodovi ovoga puta idu u Sanderlend koji je zaslužio pobedu u ovom meču.

Jedinak je napravio jedan nesportski potez pred sam kraj meča nakon što je šutnuo protivničkog igrača iz ležećeg položaja, pa je zasluženo dobio crveni karton i tako odmogao svojim drugovima koji su želeli da dođu do bar boda u ovom meču.

Do samog kraja jedna kontra Sanderlenda nakon koje Flečer svojim drugim golom potvrđuje pobedu i donosi veliku radost svom timu.

Pogledajte golove na ovom linku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke