PL - Old Traford ovo ne pamti, Junajted zgromio "svece", Sautempton ispraćen kući sa DEVET komada!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 02.02.2021.
23:09
Izvor: Sportske.net

Neverovatan meč u Mančesteru.

 EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Večeras su odigrane dve utakmice 22. kola engleske Premijer lige u terminu od 21.15.

Mančester junajted razbio je na domaćem terenu Sautempton sa čak 9:0.

Sve je krenulo po zlu za goste već u drugom minutu kada je debitant Jankevic zaradio crveni karton zbog brutalnog starta nad Mektominijem.

Iskoristili su to "crveni đavoli" da se čak četiri puta upišu u strelce tokom prvog poluvremena, "nogu" je povukao Aron Van-Bisaka u 18. minutu, da bi sedam minuta kasnije Markus Rašford udvostručio prednost svoje ekipe.

Da nesreća nikada ne dolazi sama potvrdio je i Bednarek koji je postigao autogol u 34, a pet minuta potom protivniču mrežu zatresao je Edinson Kavani.

Početkom drugom dela igre, sporna situacija, gol Adamsa poništen je zbog ofsajda nakon preglednog VAR snimka koji će sasvim sigurno biti predmet sporenja u narednim danima, iako verovatno ne bi promenio ishod meča.

Usledila je potom prava raspodija "crvenih đavola" koji su u nastavku postigli još pet pogodaka.

Prvo u 69. preko Antonija Marsijala i dva minuta kasnije kada je strelac bio Skot Mektomini, da bi se nakon toga upisao i Bruno Fernandeš sa penala u 88. minutu.

"Sveci" su meč završili sa dva igrača manje pošto je i Bednarek zaradio crveni karton posle napravljenog penala, a do kraja meča golove su postigli još i Marsijali Dejvid Džejms u završnici.

Kristal Palas je savladao domaći Njukasl sa 2:1 i to nakon preokreta.

Povele su "svrake" u drugom minutu preko Džondža Šelvija, ali je ekipa Roja Hodžsona na kraju slavila golovima Žaira Ridevalda u 21. i Gerija Kejhila četiri minuta kasnije.

Srpski internacionalac Luka Milivojević odigrao je čitav meč za londonsku ekipu, a zaradio je žuti karton u drugom poluvremenu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bato C.
Wednesday, 03.02.2021
10:38

Ove Engleske sudije su definitivno kreteni

avatar
Adi237
Tuesday, 02.02.2021
23:19

I ove sudije su smjesne dzaba njima var kad ne vide onaj faul nad mctomenejom je cisti crveni i svima je to bilo jasno cak i treneru sotona...onda cist penal nad kavanijom jer se iz aviona vidi da je nagazio na liniju a linija je sastavni dio polja od 16m. Onda smjesan penal i crveni karton..mislim da je ovaj penal bio kompenzacija za nesudzeni penal nad kavanijom ali ne kontam crveni karton za time nije bilo potrebe...sreca pa ove greske nisu uticale na rezultat jer soton nakon crvenog kartona nisu imali sanse da se izvuku.