PL - Opasno po zdravlje, igrači QPR-a spasili užasnog Balotelija!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 19.10.2014.
16:23
Izvor: Sportske.net

Neverovatna pobeda Liverpula u Londonu nakon dva autogola igrača QPR-a! 4 gola u poslenjih 5 minuta! Igrači QPR-a postigli 4 gola, dva u svoju mrežu.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Liverpul nikako nije izgledao dobro danas, ali je na veliku sreću pobedio na samom kraju meča.

Kvins Park Rendžers je krenuo bolje u ovaj meč, prvo je Ostin izašao 1 na 1 sa Minjoleom, ali mu je golman Liverpula odbranio šut koji nije bio baš najbolji.

Imali su odbrambeni igrači Liverpula dosta problema sa napadačima iz Londona, teško su se branili uz dosta konfuzije, ali su na kraju nekako izvukli "živu glavu". Minjole je imao jedno veoma loše istrčavanje u svom stilu, Fer je šutirao glavom i zatresao prečku, a pravo je čudo kako su fudbaleri domaćih nakon toga propustili priliku da zatresu prazan gol Liverpula.

Baloteli je izgledao veoma loše danas, nikako nije mogao da se snađe u šesnaestercu domaćih. Rodžers je samo odmahivao glavom, nije bio zadovoljan njegovom igrom.

Džerard je imao najbolju priliku za Liverpul u prvom delu igre, ali je njegov šut prošao tik pored leve stative golmana Mekartnija.

U drugom poluvremenu je prvo Minjole zadivio sve svojom odbranom kada je zaustavio udarac Sandra. Nakon ovoga, napadi Kvins Parka su utihnuli, a Liverpul je krenuo nešto ofanzivnije.

Najbolju priliku na meču propustio je Mario Baloteli. Adam Lalana je u 62. minutu primio loptu u šesnaestercu, sjajno šutirao ka golu, ali je golman Aleks Mekartni sjajnom intervencijom spasio svoj gol, ali samo za kratko. Lopta se odbila na nogu Mariju Baloteliju koji je ispred sebe imao prazan gol. Naravno, promašio je.

Spas za Liverpul i njegove navijače desio se u 67. minutu, barem je tako izgledalo u jednom trenutku. Sterling je brzo izveo slobodan udarac, usledio je pas ka Glenu Džonsonu koji asistira igraču domaće ekipe, Ričardu Danu, a ovaj rutinski šalje loptu u svoju mrežu za 1:0 u korist gostiju.

Na drugoj stativi je loptu čekao Baloteli, a navijači Liverpula su šaljivo na tviteru napisali da je mnogo bolje što lopta nije prošla do njega.

Čarli Ostin je imao jednu priliku za Kvins Park Rendžers u 75. minutu, ali je njegov šut koji nije bio preterano jak odbranio Minjole.

Nakon jednog glavometa imali su domaći još jednu priliku, ali je odlično reagovao. Odmah na drugoj strani Baloteli propušta solidnu priliku, šutira u golmana sa nekih 8-9 metara iskosa u šesnaestercu.

Domaći dolaze do izjednačenja u 85. minutu preko Vargasa koji iz neposredne blizine dovodi QPR do radosti.

Pred sam kraj Kutinjo dovodi sjajnim udarcem sa ivice šesnaesterca goste u novo vođstvo za veliku radost navijača Liverpula, ali je ta radost trajala svega 60-ak sekundi.

Ponovo je Vargas bio u centru pažnje na drugoj strani, pogodio je u 94. minutu za veliko slavlje domaćih nakon loše intervencije odbrane gostiju.


Kada su svi mislili da je to sve, Sterling je izašao sam ka golu domaćih, uputio loptu ka Baloteliju koji je bio na drugoj stativi, a domaći igrači su sami ubacili loptu u svoju mrežu, ponovo, za veliku pobedu Liverpula!




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke