PL - Remzi doneo pobedu Arsenalu!

Autor: Vladimir Nestorović
subota 16.08.2014.
20:23
Izvor: Sportske.net

Teško izvojevana pobeda 'Tobdžija' protiv tvrde ekipe Kristal Palasa, trijumf u nadoknadi vremena obezbedio Aron Remzi. Konačan rezultat 2:1.

Beta/AP Photo/Bogdan Maran
Beta/AP Photo/Bogdan Maran

Povezane vesti

Nakon trofeja u Komjuniti šildu, navijači 'Tobdžija' sa velikim optimizmom dočekali su početak sezone u Premijer ligi i utakmicu sa Palasom, koji je dva dana uoči početka šampionata ostao bez svog trenera.

Uprkos odlasku Tonija Pjulisa, Kristal Palas odigrao je veoma dobar meč protiv Arsenala, u kome je imao svoje šanse i prvi je stigao do prednosti.

Igrao se 35. minut, korner je izveo Džejson Pančon, a najviši u skoku bio je Brede Hangeland, novi fudbaler gostujuće ekipe, koji je pobegao svojim pratiocima i savladao nemoćnog golmana Arsenala.

Ipak, do kraja prvog dela igre Palas nije uspeo da se odbrani. 'Tobdžije' su izjednačile, i to iz prekida. Centrirao je Sančez, a Košćelni se dobro snašao u kaznenom prostoru i poravnao rezultat na 1:1.

U drugom poluvremenu videli smo dosta isprekidanu igru, bez puno prilika na obe strane, ali i uz dosta nervoze Arsenala. Ipak, presudio je trenutak kada je Pančon dobio drugi žuti karton, pa je Palas ostao sa igračem manje, što je iskoristio Aron Remzi i u nadoknadi vremena doneo pobedu svojoj ekipi rezultatom 2:1.

Tako je Arsenal uprkos igri koja nije oduševila navijače stigao do važne pobede na startu Premijer lige, pa u dobroj atmosferi dočekuje plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona sa turskim Bešiktašem.

Golove sa meča pogledajte OVDE. Utisci?

Britain Soccer Premier League

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke