PL - Siti u šampionskoj a Mitrovi "kotidžeri" u relegacionoj formi!

Autor: Stefan Matić
sreda 03.02.2021.
20:53
Izvor: Sportske.net

Gvardiolini puleni fenomenalni, sledi derbi sa Liverpulom.

EPA-EFE/Alex Pantling
EPA-EFE/Alex Pantling

Povezane vesti

Gosti uspešniji na otvaranju večerašnjeg programa, i Siti i Lester stigli do očekivanih pobeda. 

Barnli - Mančester Siti 0:2 

"Građani" su poveli maltene iz prve velike prilike. Bernardo Silva šutira, Poup odbija loptu ali tek do Žezusa koji postiže gol za 1:0 u trećem minutu.

Siti je imao totalnu kontrolu nad terenom tokom prvog dela igre, domaći nisu čak ni uputili šut ka golu Edersona. Čekao se samo drugi gol gostiju, on je i došao u 38. minutu Gundogan upisuje asistenciju za Rahima Sterlinga

Moglo je da bude i 0:3, ali Poup pri kraju prvog dela igre brani šut Kansela. 

Drugo poluvreme je bilo slično prvom, svoje šuteve su oprobali Gundogan, Sterling - Poup odlično brani šut kapitena Sitija. Marez dolazi do gola, ali VAR i odluka sudije jeste da je Alžirac bio u ofsajdu te gol ne stoji. 

Imao je Sterling priliku da postigne svoj drugo gol na večerašnjem meču, ipak šut Engleza ide direktno u golmana. "Građani" su stigli do trinaeste uzastopne pobede što je rekord kluba. 

Fulam - Lester Siti 0:2 

"Kotidžeri" su krenuli sa Mitrom u napadu, srpski reprezentativac je i imao prvu veliku šansu. Ipak šut napadača Fulama je odbijen, samo par minuta posle toga Lester dolazi u prednost. Ihenačo upisuje gol, Medison asistenciju - Lester vodi od 17. minuta 1:0. 

Sojunču je imao odličnu priliku u 25. minutu, ipak Areola pokazuje sjajne reflekse. Fulam je u 43. minutu imao šansu za izjednačenje, Šmajhel odlično brani šut Adarabioja. Samo minut kasnije posle velike šanse "kotidžera", Lester udvostručuje svoje vođstvo. 

Bek Džastin upisuje svog gol, Medison beleži još jednu asistenciju -Lester vodi sa 2:0.

U nastavku bez većih šansi, videli smo dva poništena gola "lisicima". Prvo je Ihenačo bio u ofsajdu a zatim i gol Pereire ne važi iz istog razloga. 

 

 

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Thursday, 04.02.2021
18:15

'Релегационој'??? Дај исхендлујте мало то транслејтовање. Нема никаквог сенса ово да дуингујете.