PL: Totenhem postigao najbrži gol pa samleo Junajted, "Građani" jednu ruku već drže na trofeju

Autor: Nikola Miloradović
sreda 31.01.2018.
22:56
Izvor: Sportske.net

U okviru 25. kola Premijer lige, od 21 sat odigrana su tri duela.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Totenhem Sparsi su ugostili Mančester Junajted, a na kraju je bilo 2:0 (2:0) za domaćina.

Samo što su izveli loptu sa centra, fudbaler Totenhema postigli su gol.

Lopta je pala u kazneni prostor Junajteda, nekako je završila pred Kristijanom Eriskenom, koji je bio nemilosrdan, pa je lako matirao De Heu za 1:0.

Od početnog zvižduka do gola prošlo je samo 11 sekundi, bio je to najbrži gol u PL ove sezone, drugi najbrži u istoriji. Brži od Eriksena bili su Širer i Ledli King, obojica su postigli gol nakon 10 sekundi igre, noseći dresove Njukasla (2003) i Totenhema (2000).

Odmah se videlo da su domaći fudbaleri bolje raspoloženi za igru, a nakon 28 minuta, došli su i do drugog gola.

Tripije je uputio oštru loptu sa desne strane, koju je nespretno, u svoju mrežu, poslao defanzivac "Đavola" Fil Džouns.

Nakon toga je Junajted pripretio preko Marsijala, ali promene rezultata nije bilo.

U nastavku se u dobroj prilici našao i Romelu Lukaku, ali ga je Ljoris odličnom paradom zaustavio.

Mogao je Totenhem i ubedljivije da slavi, da su svoje prilike do kraja iskoristili Eriksen i Son, ali je Danac bio neprecizan u 65. minutu, dok je De Hea četiri minuta kasnije odlično zaustavio pokušaj Korejanca.

Na kraju zaslužena pobeda "Pevaca", Aleksis Sančez neće po dobrom pamtiti debi u novom dresu u okviru Premijer lige.

Aguero Mancester Siti VBA

Mančester Siti je nastavio da korača ka tituli, sada su na "Etihadu" savladali VBA rezultatom 3:0 (1:0).

Poveli su u 19. minutu, strelac je bio Fernandinjo. Brazilac je pobegao odbrani gostiju i pas De Brujnea pretvorio u gol za 1:0.

U drugom poluvremenu, nakon 20ak minuta igre, Siti dolazi do novo gola. Sterling i De Brujne su odigrali dupli pas, a potonji je rutinski matirao golmana gostiju za 2:0.

Konačan rezultat je u 89. minutu postavio Kun Aguero, pravom majstorijom na asistenciju Sterlinga, drugu na utakmici.

Siti sada ima čak 15 bodova više od drugoplasiranog Junajteda, do kraja je ostalo još 13 utakmica.

U poslednjem današnjem susretu, Stouk je dočekao Votford, a na "Britaniji" nije bilo golova.

Stanje na tabeli nakon kompletiranog 25. kola pogledajte u nastavku, a više o duelima od 20:45h OVDE.

Rezultati 25. kola:

PL 25. kolo
Foto: screenshot - rezultati.com

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

67 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Pan
Friday, 02.02.2018
00:32

Prosto je neverovatno koliki potencijal ima ekipa Totenhema , a nema konstantnost , Razbijes Real Madrid , Liverpul i United i to ih nadigras u svim segmentima . I onda dodje neka slabija ekipa i uzme im bodove .

avatar
Phenomenal
Thursday, 01.02.2018
10:54

Kakva kriminalna igra, izgledali smo smesno... Murinjo takticar iz bajke, gubi 2:0, ubacuje Felainija (da cuva rezultat ili da salju bunarske lopte na njega, kao da on glavom ima 100 asistencija i 50 golova u karijeri) i onda madjionicar ga vadi nakon 5 min i ubacuje Hereru. Pa sou. Smejao sam se kad sam video (od muke naravno) :)

avatar
Friday, 02.02.2018
02:53

pa brod je potonuo...on je da felainijem i ererom hteo da se sacuva bruke od 5:0...i da je imao ronalda i mesija ne bi mu pomogli juce. prosto jedna od utwkmica kad svatis da si je izgubio posle 10 min i onda cekas kraj sa sto manje bruke.

avatar
mrancic
Thursday, 01.02.2018
10:38

Junajted je nekoliko puta iznenađen u prvim minutima utakmica.Valjda čekaju da ih,kao velikom klubu, neko zamoli da počnu da igraju.Ovo večeras nje naivno.To bi za nekadašnji Junajted bio i skandal i alarm.Junajted konačno nije kadar za preokret i ima mlak napad,neefikasan i bez veznih igrača.Nonšalantni Pogba i Lingard i preterano hvaljeni Matić ne mogu da povežu odbranu i napad.Totenhem ima strašan napad i vezu i kupuje Mouru.Murinjo računa na lelemude u napadu.Za Sančeza je rano da se ocenjuje ali se plašim da će se uklopiti u letargiju.Niz 7,4,6,6 nastaviće se sa brojem 4 ili 5.Da li neko u poslednjih pet godina razume politiku Junajteda?Od mogućih 18 bodova Murinjo je od prve šestorke osvojio samo 7 bodova.Sramno!

avatar
Thursday, 01.02.2018
01:59

msm da je ovo najgora utakmica junajteda ikad. bukvalno nisu znali sta da rade, gde da igraju i sl.nne moze se recima opisati ovakva partija...totenhem bio za 10 kalsa bolji...nzm kako nismo izgubili sa 7-0.nmurinjo nema pojma sta radi.

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 01.02.2018
01:38

Odlicno kolo za Liverpul

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Thursday, 01.02.2018
01:32

De brujne je mozda i najbolji vezni igrac trenutno na svijetu

avatar
Stari
Thursday, 01.02.2018
01:23

Junajted smejurija

avatar
Los Vikingos
Thursday, 01.02.2018
01:09

10 timova se u ovom trenutku bori za opstanak. Siti prvak, ostaje borba za preostala 3 mesta u LS i to je to sto se Premijer lige tice za ovu sezonu. Prilicno nezanimljivo do sada.

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 01.02.2018
01:04

Uzasna taktika Mou totalno podbacio u pripremi meca..marsijal ne moze desno igrati vidjeli se..zasto yang ispadao je konstantno zasto ne show..morao je uz matica fela igrati pozadi jer su nas skokovima unistili u napadu..a napred desno sancez.marsijal lijevo.lukaku spic i pogba na 10..jer on zna odigrati dupli pas ovako jd bio jako daleko od golaa i sve je jadno izgledalo koda im se nije igralo..mislim da je taj gol u prvoj min pshicki unistio ekipu i nisu se snasli..ali idemo dalje celzi je kiksno sto je daleko gore jer su bili domacini bormouthu..

avatar
Akiaki15935867
Thursday, 01.02.2018
00:52

Gazite pevci mrtvi man.utd😂😂😂

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 01.02.2018
00:48

Smoling - Džons - Jang ( nije dečko kriv što nije bek ), Šo na klupi. Dva smešna gola, promaja po levoj strani, drugo poluvreme, Murinjo i dalje drži Janga. Totenhem dobio kvalitetom igrača i stilom koji odgovara raspoloživim igračima. Sad će i drvlje i kamenje po Sančezu i Lukakuu koji su se zaistj trudili no totalno bili ódseceni i prepušteni sami sebi. Ovo je Murinjov poraz. De Heu ćemo teško na leto zadržati, ako ode, nema mu se šta zameriti ...

avatar
Nikola M.
Thursday, 01.02.2018
00:27

Murinjo nema efikasan plan i nemoćan je u duelima sa ekipama koje igraju jak presing. Ne može Junajted u ozbiljnu priču o borbi za titulu kad su od 10 utakmica u sezoni protiv jačih ekipa oni u stanju da pobede na maksimalno 2. Totenhem je maestralno odigrao i posve rutinski dobio utakmicu. Poražavajuća je bila nemoć Junjatedovih igrača i Murinja kao trenera zbog toga što loptu nisu mogli da pipnu. Totenhem im ništa nije dozvolio, nisu mogli da se povežu u igri ni na trenutak. Nijednu akciju nisu mogli ne da izvedu, nego čak ni da započnu. To je bila prava nemoć. Jang je ostavljao previše prostora na njegovoj strani. Džons katastrofalan, autogol je to samo potvrdio. Pogbu je ugušio presing na sredini, ma nije se video. Matić isto loš. Lukaku jednu jedinu loptu što je dobio u šesnaesterac. Junajted ponovo igra bez desnog krila. Lingard i Sančez u sredini, desna strana zjapi prazna kao po običaju. Ne znam zašto Sančez ne igra desno, da se raširi igra i dobije na prodosnosti, ovako opet ništa nije rešeno po pitanju igre po desnoj strani. Pas igra nije postojala, nikakva mogućnost da se dođe u poziciju da se ugrozi gol Ljorisa. Nemoćć, nemoć i nemoć!!! Užasno i sramno za sve fudbalere i Murinja pogotovu. Svi su bili loši, čitav kolektiv je zakazao, zajedno sa Murinjom jer nije nikako spremio ekipu i napravio plan za Totenhemov jak presing. Ova utakmica je poslužila kao primer zašto Junajted nije u ozbiljnoj priči za titulu. Iskreno, ne znam kakav optimizam gajiti za LŠ, kad je jasno i očigledno da Murinjo pokazao za ovo vreme što je u Junajtedu da ne zna i ne ume da spremi ekipu protiv jačih ekipa, posebno onih koje igraju dobar presing. Izgleda da možemo očekivati samo novu blamažu.

avatar
Bat
Thursday, 01.02.2018
00:26

zasluzeno pobedio totenhem..ajde sto izgubis nego sto je igra nikakva..nema zara i energije..

avatar
VANDAL_boys
Thursday, 01.02.2018
00:25

Ali kakav gol Aguera, kakva rutina.

avatar
theDarkKnightRises
Thursday, 01.02.2018
00:23

Ovo je bilo mozda najgora utakmica MU u poslednjih 17-18 godina,nedisciplina bez idejnost nezalaganje niko nista totalno Su obrukali club ne mogu da verujem kako ih nije sramota sta misle da Su neke Zvezde,na leto more Puno igraca da se resimo Pa ako treba i Pogba I Lukaku napolje. Pogba manje da Misli na frizuru a vise na fudbal bio bi vrhinski fudbaler nije njega Fergi za dzabe najurio nema disciplinu,Lukaku nevidljih Jonsa i Smolinga ne mogu da komentarisem koliko Su jadni. GGMU!!!

avatar
Wonta
Thursday, 01.02.2018
00:19

Jones, Smalling, Darmian, Blind, Fealini, Ibrahimovic (nazalost) momentalno trebaju dobiti pedalu. Genije Murinjo u 42 min ide u svlacionicu i naravno odlicno je motivisao i postavio, i ono malo sto je licilo na igru u prvom u drugom je Specijalac unistio, ubaciti pokretni panj a Rashforda drzati na klupi ?!?nTotenham zgazio vezni red utd ali je bitno da je Pogba ponovo bio kod frizera. Kada vas neko ovako ponizi a pritom je taj prosecna ekipa u Engleskoj realno bolje je i da odmah ispadnu od Sevilje mada haha sa ovako raspolozenim Jones-om to i nije neki problem.

avatar
Strahinja
Thursday, 01.02.2018
00:19

Ima pesma Djoleta Balasevica koja oslikava situaciju kod Murinja i njegovih skupo placenih igraca. Dzaba Vam novci moji sinovci... Ili mozda bolje ona Imo sam strasnog petla bio je pravi djavo... Od djavola bas nista nismo videli. Vrati se Van Gal sve ti je oprosteno...

avatar
Blek stena
Thursday, 01.02.2018
00:17

Jad beda i očaj.Zašto sam ovo gledao majko mila.Da sam u zid gledao bolje je.Štoperski duo katostrofa totalna.Smoling standardno izgubljen u prostoru i vremenu a kad se desi da i džons nema dan e onda se desi i go u 11 sec i autogol.Lingarda i svemogućeg lukakua ni neprijatelju nebi poželeo.Cela ekipa u totalnom kanalu.Aj što se gubi nego sinji kukavci u prvom poluvremenu nemogu da naprave šansu za go.Nemam pojma koji će biti ove sezone ali ja ni sledeće neznam na koju foru se može osvojiti titula.Čak sam ubeđen da mrka kapa od toga.

avatar
FanUnited
Thursday, 01.02.2018
00:15

loso smo usli u mec ... jako nam fali bailji to se veceras vidjelo ... a i murinjo je pogresio celu taktiku .. i kako je moguce da sa ovakav napadacki potencijal ne uspes napraviti bar 1. 100% sansu... i sto je promenio pogba felaini i nakon 5 minuta izvadiga iz igre felainija .. mora da se podigne moral fudbalerima sto pre jer sa ovakvi psihicki stav ispadamo iz top 4 ... svaka cas sancezu borio se covjek nekoliko puta vikao po igrace da pritisne ali su bili svi zbunjeni ...

avatar
StefMU
Thursday, 01.02.2018
00:15

Da BAS su na SAMLELI.. dva srecna pogotka, svaka cast za tako brz pogodak ali se izodbijala kao na fliperu i na kraju zavrsila kod Eriksena, drugi gol bolje ni da ne komentarisem.

avatar
Jerome Drake
Thursday, 01.02.2018
00:12

Neki Junajtedovi igraci nemaju kvalitet jednostavno.. A ne pomaze ni Murinjova taktika.

avatar
Chella_ynwa
Thursday, 01.02.2018
00:12

Ne znam da li mi je bilo smesnije kad je usao Falaini ili kad je izasao. :DnBice opasna borba za Ls i opstanak do kraja.

avatar
lonchy2909
Thursday, 01.02.2018
00:12

Sta reci na igru Junajteda. Ne znam sta bi pametno napisao. Sve sam mislio ice Marsijal na levu,a Sancez desno. Ono obratno. Jones je zabio golcinu u svoju mrezu. Onako da reaguju nasi napadaci gdje bi nam bio kraj. Cestitke Totenhemu bili su sjajni, a Junajtedu vise srece u iducim tekmama.

avatar
Akiaki15935867
Thursday, 01.02.2018
00:11

Idemo na + 15 !!nSvaka cast Tottenham-u . nNadam se da ce biti medju prva 4.nKako da utesimo navijace man.utd? 😂😂😂😂😂😂😂

avatar
_mladen_
Thursday, 01.02.2018
00:10

De Brujne je postao doktor ove igre, bukvalno je pokretac ovog tima, svuda ga ima i savrsen pregled igre ima. Opet startovi za zatvor i opet se nista ne desava.

avatar
theDarkKnightRises
Thursday, 01.02.2018
00:06

Odbrana na prodaju Pa moze da se nadamo na Nesto ovako sa Jonesa,Smolinga, Janga nema nista GGMU!!!

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 01.02.2018
00:04

Građani imaju obe ruke na trofeju mnogo pre ovog meča. Za top 4 će biti paklena borba, Totenhem se sad primakao na dva boda, Junajted drugi al sa ovakvom igrom to ništa ne znači, Liverpul i Celsi promenljivo, Arsenal će valjda proigrati sa pojačanjima... A i za opstanak će biti gusto, mala razlika u bodovima između 6,7 timova.

avatar
Stretford END 1878
Thursday, 01.02.2018
00:03

I gde je onaj burazer (zaboravih nik) sto mi rece da Totenhem nema sansu za top 4?

avatar
äxwell
Thursday, 01.02.2018
00:02

Razmontirale ih kokoske! Sprdali se sa njima i trebali su dati mnogo vise golova..Stvarno ne mogu zamisliti kraj sezone a da se Sparsi ne plasiraju u LŠ! Poketino skockao strasan tim i to nije imao novac na raspolaganju kao Murinjo da se razbacuje! Celzi po meni nece u top4 jer su u velikoj krizi i dozivece krah do kraja sezone..Siti vec osvojio tu nema nista sporno..MU, Liverpul,Celzi i Sparsi do kraja za top 4!

avatar
Red blood
Thursday, 01.02.2018
00:02

Eto sta se desi kada je Junajted prinudjen da se otvori.Jesu primili 2 dosta smesna gola,ali kada su bili prinudjeni da se otvore,videlo se koliko je ta vrsta fudbala strana Murinju.On bi sigurno isao na bod u ovom mecu,ali onaj gol ga je isekao.Koliko sansi i polusansi za Totenhem.A Junajted?Ja ne znam da li su oni igrali fudbal.Vecina uporno potcenjuje Totenhem,ali oni su pokazali klasu.Sad fakticki niko nije siguran za mesto u LS dogodine,osim sampiona..

avatar
Rasel Krou
Thursday, 01.02.2018
00:02

Ne sjecam se da sam gledao ekipu sa kvalitetnijim igracima a da je losiju utakmicu odigrala od ove Junajtedove veceras, u nekim momentima su djelovali kao amateri. Definitivno je Siti najbolja ekipa u PL, ljudi igraju bez oscilacija. Jedino su se opustili protiv mrtvog Liverpula.

avatar
Bayern ljubav
Thursday, 01.02.2018
00:02

Ja nevjerujem našta je spao ovaj Mančester sa ovim Murinjom oni nemaju nike igre to je žalosno gledati. Majke mi za Bayern navijam svim srcem a drag mi je Mančester al ubiji Murinjo

avatar
sawyer james
Thursday, 01.02.2018
00:00

rutinska pobeda , pored sjajnog fostera utakmicu su obelezila ona dva ubilacka starta , prvo nad kevinom , a onda i nad diazom , a na kraju samo zuti , stvarno neshvatljivo , ono sto me odusevljava je cinjenica da zincenko koji nije levi bek i sada igra kao vec treci izbor za tu poziciju igra neverovatno dobro , a kad se samo setim klisija i njegovih ocajnih partija , sve u svemu odlicna utakmica , nova tri boda plus porazi celzija i junajteda

avatar
Logika i argumenti
Thursday, 01.02.2018
00:00

15 bodova razlike 13 kola do kraja...Pep komotno da odmara glavne igrace do finala FA kupa i LIga kupa plus u ligi sampiona igra sa Bazelom koji apsolutno nema nikakve sanse...Tri domaca trofeja su maltene sigurna dok u ligi sampiona ce biti tesko...

avatar
_mladen_
Thursday, 01.02.2018
00:09

Nista nije sigurno osim lige, za kupove se nikad ne zna.

avatar
scofield
Thursday, 01.02.2018
00:00

Totenhemov cas fudbala Junajtedu! Razbili su ih, u pojedinim trenucima su izgledali igraci junajteda smesno. Vezni red Totenhem ih je razvalio, Pogbu je oduvao Dembela, pogba nula! A Kejn je za Lukakua doktor fudbala. Ovaj je obican mrcina, junajted sa njim ne moze na najvece domete.

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 01.02.2018
00:09

Sve si lepo napisao. Lukaku nije za klub koji hoće titulu, Jang glumi beka, Pogbi bitno da ofarba glavu u crveno a po terenu samo seta,Murinja da ne pominjem... Sa ovakvim mentalitetom i igračima samo Karabao kup možemo da osvojimo.

avatar
Roger Elliott
Thursday, 01.02.2018
00:21

Nazalost, moram se sloziti sa tobom. Lukaku je panjina samo takva. Matic, Pogba, Jang i Lingard su bili ocajni. O stopwerskom tandemu ne treba trositi reci. Murinjova takika 0!

avatar
Stretford END 1878
Thursday, 01.02.2018
00:00

Nasa najgora utakmica u prvenstvu, Murinjo ovo nije spremio dobro, olos Spursa iskoristio donacija teren za divljaci startove i totalno kuliranje sudije, Ali jos jednom pokazao da je ulicar, cist penal za Junajted, lopta nije bila naucna, bila je opasnost po gol a ruka daleko odvojena od tela, daleko od toga da Sparsi nisu zasluzili pobedu, ali koliko su bili dobri toliko smo bili losi. Idemo dalje jako!GGMU!

avatar
äxwell
Thursday, 01.02.2018
00:04

Odlucili vas od fudbala..

avatar
Stretford END 1878
Friday, 02.02.2018
10:39

Vidimo se u Nedelju :) budi u komentarima nemoj da se izgubis tada

avatar
_mladen_
Thursday, 01.02.2018
00:07

Dobro je on spremio, ali onaj gol u 11 sekundi je unistio sve te njegove cuvene planove.

avatar
2fast4you
Thursday, 01.02.2018
00:00

ja jednostavno NEMAM KOMENTAR na igru MU u šoku sam...

avatar
Thursday, 01.02.2018
00:00

Junajted do sutra ne bi dao gol. Poketino je pokazao sta je taktika. Sancez ce se za pola godine kajati sto je dosao ovako da igra, gde nema duplog pasa, utrcivanja. Mislim da su totenhemovi igraci duplo vise pretrcali, tako mi se cini. Bice zanimljivo za mesta koja vode u LS

avatar
Матија Станковић
Wednesday, 31.01.2018
23:59

Apsolutno zasluzeno! Moglo je lagano biti 3, 4-0 da su Kejn i Son iskoristili sanse koje su imali... United ocajan, od samog starta... Kao da im se nije igralo danas..

avatar
Luka Toni
Wednesday, 31.01.2018
23:59

Svaka cast Totenhemu, razbili su nas, ali mi nije jasno kod autogola kako jones igra desnom nogom,a treba levom, ko amater neki

avatar
FanEngleskogfudbala
Thursday, 01.02.2018
00:21

Nik ti je Lampard,a navijas za Mancester Junajted .Cudno zaista

avatar
Luka Toni
Friday, 02.02.2018
23:45

To mi je prvo palo na pamet.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 01.02.2018
00:36

Tako je i protiv nas dao autogol pre par meseci ali je iz nekog razloga ponisten.

avatar
Wednesday, 31.01.2018
23:59

totenhem odličan ,Dele pokazo strašan talent nosa u zubima pogbu i lukakua u duelima ,junajted s vakom igrom dobro da su i drugi

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 31.01.2018
23:59

Sa ovakvom igrom ne bismo pobedili ni Dzilingem, skoro svi su bili užasni. Totenhem brzo dao gol i posle igrali kolko je potrebno.

avatar
Rikardo Roča
Wednesday, 31.01.2018
23:59

Dzaba vam najbolja promocija igrača kad nemate trenera, bunarenje bez ikakvog smisla. E moji sinovci,jos dosta ce vode proteci a vi cete se faliti sa trofejima iz rafova.

avatar
Hocus Pocus
Wednesday, 31.01.2018
23:58

Tako izgleda Murinjova ekipa kada hoce da igra na bod, a primi gol u prvom minutu... Odrzan cas fudbala od strane Totenhema, i Murinjo nije u stanju da iskoristi napdacku snagu svoje ekipe, pa je sve vreme delovalo kao da Totenhem juri rezultat.

avatar
Maksimus
Wednesday, 31.01.2018
23:58

Ljudi je l' igrao Sancez? Ne videh ga na terenu. Totenhem rutinski dobio, mogli su jos par komada, Siti rutinski, mnogo mi je drago zbog Volkota. Bice bitka za LS I LE.

avatar
Dragan Red Devil
Wednesday, 31.01.2018
23:58

Zasluzena pobeda Sparsa 101%. Junajtedova odbrana zaista smesna,sta li kazu Rio i Vidic kada gledaju ovo?!?! Bravo za Sparse,sportski pozdrav

avatar
Japanac
Wednesday, 31.01.2018
23:58

Kakav fudbal igra City svaka im cast,vec sada su postigli 24 golova vise od Utd...

avatar
NikkiCFC
Thursday, 01.02.2018
00:39

Pep je genije! Nadam se na leto da dovodimo Enrikea da bar pokusamo da imitiramo stil Pepa i da oteramo ovog zabara! Trebace jedno 600, 700 miliona najmanje ali boze moj...

avatar
Непобедиви
Wednesday, 31.01.2018
23:57

Unisti ih Totenhem. Kad god Murinjova ekipa primi rani gol u derbiju kao da ne ume da se vrati. Sav dogovor iz svlacionice padne u vodu i nema plana B.

avatar
La bestia negra
Wednesday, 31.01.2018
23:56

Spustaj glory huntere na zemlju !