PL - Tuhelova treća u nizu, "plavci" slavili na "Bramal Lejnu"!

Autor: Stefan Matić
nedelja 07.02.2021.
22:07
Izvor: Sportske.net

Dosta grešaka, ili zakasnele reakcije sudije.

EPA-EFE/Oli Scarff
EPA-EFE/Oli Scarff

Povezane vesti

Tuhel beleži treću pobedu u nizu, Ridigerova greška ipak prošla nekažnjeno (2:1). 

Velika greška gostiju na samom startu. Burke ne uspeva da kapitalizuje grešku Aspilikuete. 

Desetak minuta kasnije Frend pokazuje na belu tačku, Čilvel pravi penal. Ipak minuta kasnije upotrebom VAR-a prvobitna odluka preinačena, Šefild ostaje bez penala. 

Čelsi je imao bolju igru u nastavku, Verner je bio među najzapaženijim. Upravo je Nemac zabeležio asistenciju za vodeći gol Čelsija, bivši fudbaler Lajpciga nalazi Maunta koji nastavlja sa serijom pogodaka. 1:0 u 43. minutu

Timovi su izjednačeni na početku drugog dela igre, a onda neverovatna greška Ridigera. Nemac nije imao najbolju komunikaciju sa Mendijem, štoper postiže autogol i to je 1:1 u 54. minute igre.

Nerešen rezultat je potrajao tek par minuta. Vernera ruši Remzdejl u svojih 16 metara, sudija Frend u prvom mahu pokazuje nastavak igre za Šefild Junajted. VAR ubrzo interveniše i tek onda je suđen čist penal za goste. Žoržinjo vraća prednost, Italijan precizan u 57. minutu

MekGoldrik je pokušavao, Bili Šarp takođe, ali Šefild bez drugog gola na utakmici. Rezervista Bruvster je imao dobru šansu, Kristensen odlično blokira pokušaj mladog Engleza. 


 

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke