"Plavci" počeli pripreme, ali i pripremili teren za novog trenera!

Autor: Nikola Miloradović
subota 07.07.2018.
21:01
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Čelsija koji nemaju obaveze na Mundijalu, pojavili su se u trening centru na početku priprema za predstojeću sezonu.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Ekipa sa "Stamford Bridža" krenula je sa spremanjem za sezonu pred nama, iako još uvek nije potpuno jasno ko će fudbalere predvoditi sa klupe.

Mauricio Sari je velika želja uprave kluba, ali Čelsi nikako da postigne dogovor sa Napolijem oko otkupljivanja ugovora iskusnog italijanskog stručnjaka.

Sari je spreman za novu funkciju, De Laurentis mu je angažovao i zamenu u vidu Karla Anćelotija, ali Napoli nije raskinuo ugovor sa Sarijem, čekaju da neko (Čelsi) otkupi njegov ugovor, pa trenutno imaju dva trenera na platnom spisku.

Na startu priprema Čelsija pojavio se i Antonio Konte sa svojim saradnicima, iako je jasno da Čelsi ne želi da ga zadrži, ali on još uvek obavlja svoju funkciju na "Bridžu", jer mu nije angažovana zamena.

Interesantno je da je prema mnogim informacijama Konte bio u trening centru "Plavaca" na startu priprema, ali na fotografijama koje se nalaze na sajtu Čelsija ga nema, što nedvosmisleno znači da ga u klubu ne žele i da čekaju rasplet oko Sarija da bi mu dali otkaz, naravno i odštetu od oko 11 miliona evra.

Italijanski mediji prenose da bi sve oko prelaska Mauricija Sarija u Čelsi trebalo uskoro da bude gotovo, ali ova saga traje predugo, te još uvek ništa nije u potpunosti sigurno.

U svakom slučaju, činjenica da Čelsi nije hteo da objavi fotografiju trenera koji im je doneo titulu prvaka Engleske pre nešto više od godinu dana, ide na čast "Plavcima", ali i svakako znači da je bivši trener Juventusa bivši, što se tiče uprave.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Saturday, 07.07.2018
21:18

Jokan ili Muslin:):)

avatar
Devil born 1878
Saturday, 07.07.2018
21:16

Nema sta, velicina kluba, trener koji im doneo titulu oni ga maltene izbacuju, velik klub ipak, tako rade giganti :/

avatar
NikkiCFC
Sunday, 08.07.2018
02:11

Maltene izbacuju? Ne igramo LS zbog njega dakle minus za klub finansijski ogroman on je glavni odgovoran i sad ce da dobije obestecenje od 9 miliona funti. Jadan Konte...

avatar
Devil born 1878
Sunday, 08.07.2018
14:31

Ne igrate ls jedne sezone a osvojili ste titulu zbog njega. Pa sta ti je bitnije, titula ili ucesce u ls?

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Sunday, 08.07.2018
07:34

Sta ima veze velicina kluba sa trenerom , treneri se menjaju a klub ostaje uvek

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 07.07.2018
21:15

Ostaviti Kontea!!!!

avatar
jack wilshere
Saturday, 07.07.2018
21:07

Na kraju ce ih preuzeti Geret Sautgejt, poslije SP.