Počinje crno-bela revolucija, prvo jedan od najboljih trenera na svetu! A onda, šeici kreću u akciju, ovo su imena!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 15.04.2020.
17:45
Izvor: Sportske.net

Preuzimanje Njukasla uzdrmalo Premijer ligu. Oni su sada finansijski moćniji od Totenhema i Arsenala...

EPA-EFE/ALEXEI DRUZHININ
EPA-EFE/ALEXEI DRUZHININ

Povezane vesti

oPosle vesti o preuzimanju Njukasla od strane saudijske kraljevske porodice, kladioničari su reagovali veoma brzo. Iako se priča da navijači traže Beniteza, kvota je rapidno pala na angažovanje Maksa Alegrija.

Naime, Italijan je bez posla, ciljao je Junajted, želi u Englesku, sa novcem šeika Bin-Salmana ne bi mu bilo teško da prelomi i preuzme klub sa severa Engleske.

Alegri je zainteresovan, navodno već je kontaktiran njegov menadžer, a prenose se već prve vesti kada su u pitanju pojačanja. Jedno bi bio Ikardi, mada to treba uzeti sa dozom rezerve, teško je verovati da bi on želeo da napusti Italiju, tim pre što neće ni da ostane u Parizu.

Navijači kao navijači, već prave tim, "Svrake" će ponuditi ugovor Drisu Martensu. meta je sjajno Van Gin iz Vile koji želi da se preseli na "Sent Džejms Parku".

Kavani je ipak nerealna meta, ali golman Junajteda koji blista u Šefildu, Henderson nije. Takođe Maks Arons koga želi i Totenhem bi bio rešenje na desnom beku.



Ali, to je samo početak, ponovimo Bin Salman bi bio četvrti po bogatstvu vlasnik u PL, i to je razumljivo razlog za optimizam navijača.

Bonus 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Thursday, 16.04.2020
09:23

Za početak da naprave tim koji će da bude standardan u top 8 i koji će par sezona da bude u LE pa onda moze i više

avatar
Wednesday, 15.04.2020
22:12

Da se razumemo, covek se zove Dris MErtens, i ja sad karikiram.

avatar
Adi237
Wednesday, 15.04.2020
20:54

Nema sumnje da ce Njukastl.ubrzo kao i psg i siti doci u sami vrh nakon kupovine.seika.. doci ce dobri igraci jer ce biti dobro placeni..steta navijao sam da ovaj seik kupi junajted ovako ostaju glejzeri i wudi.

avatar
Max 20 karaktera
Wednesday, 15.04.2020
18:49

Polako s Arsenalom. Jedan nigerijski biznismen(najbogatiji afrikanac ja mislim) je rekao da ce kupiti Arsenal 2021. i ja moram u to da verujem ako hocu da nas vidim tamo gde pripadamo

avatar
NikkiCFC
Thursday, 16.04.2020
18:25

Nisi ti imao posla sa afrikancima... Oni su skritce... Prave problem oko par centi... Uzimace taj pare kao i ameri.

avatar
Offside
Wednesday, 15.04.2020
18:37

Super vest za Engleski fudbal.Veliki klub i slavna proslost.Ali problem je u tome sto su recimo Liverpul,Siti,Celzi pa i UTD svoje timove gradili GODINAMA a toliko ce trebati i Njukaslu tako da ocekivati neki rezultat je nerealno.Druga stvar,grad kao grad je nikakav (govorim kao neko ko je imao zadovoljstvo da ga izmedju ostalog poseti),London,Mancester,Liverpul su mnogo primamljivije lokacije za top igrace koji se gore spominju.Nadam se povratku jakog Njukasla i ova me je informacija obradovala a nadam se da gresim i da ce uspeti da skockaju sve kako su zamislili.

avatar
Wednesday, 15.04.2020
19:15

Kakvo je to bilo zadovoljstvo ako je grad nikakav? 😉😃

avatar
Friday, 17.04.2020
23:21

Dobro je to, samo ti putuj, nadam se da si malo svratio i do Birmingema:-D

avatar
Offside
Thursday, 16.04.2020
00:23

Grad kao grad nije los ako volis Englesku u svom punom sjaju.Guzve,lose vreme (cesta kisa) sto bi se reklo,dosta je tmuran a nema nista posebno da se vidi (mislim na znamenitosti) posebno u poredjenju sa recimo Mancesterom ili Londonom.Nisam mislio nista lose,jednostavno grad kao takav nije nista spektrakularno ali smatram to kao jedno lepo iskustvo kojeg se secam sa zadovoljstvom,posebno sto znam da mnogi nemaju mogucnost da ga dozive.

avatar
Wednesday, 15.04.2020
18:35

Nije Martens nego Martins, doktor Mart