Podatak za nevericu - Kada nema penala, nema ni pobeda Solskjerovog Junajteda!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 22.12.2019.
22:28
Izvor: Sportske.net

Neverovatno.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda doživeli su poraz u 18. kolu Premijer lige i to protiv poslednjeplasiranog Votforda.

Delovalo je da su "Đavoli" popravili situaciju i da su ozbiljno podigli formu, dobili su Totenhem, pa potom i gradskog rivala Siti, ali protiv "Stršljenova" nisu uspeli ni da se upišu.

Muče muku sa ekipama iz donjeg doma "Đavoli" ove sezone, a interesantan je i podatak koji je osvanuo nakon novog razočarenja.

Naime, ekipa sa "Old Traforda" je pod palicom Ole Gunara Solskjera slavila u samo sedam odsto mečeva, kada nisu dobili jedanaesterac!

Na 26 mečeva u Premijer ligi, koliko je Norvežanin pod ugovorom predvodio "Đavole", upisali su samo dva trijumfa bez dobijenog penala.

U finišu minule sezone protiv Votforda i pre par kola protiv Brajtona kod kuće.

Dakle, računaju se samo mečevi od kad je Solskjer dobio ugovor, ne i kada je radio kao privremeno rešenje u klubu nakon što je Murinjo dobio otkaz.

Zaista zabrinjavajuć podatak, videćemo da li Norvežanin može da preokrene situaciju u klubu, kako je nakon današnjeg poraza Junajted zabeležio najgori start u istoriji Premijer lige, tačnije nikada nisu osvojili manji broj bodova nakon 18 odigranih kola.

Brine i podatak da je De Hea golman sa najviše golova primljenih nakon kikseva od početka prošle sezone u Premijer ligi, ukupno šest.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gorila u magli! LFC
Monday, 23.12.2019
12:09

Iskreno sramota je spominjati golmana Junajteda jer verujem da covek daje sve od sebe ali kad imas ovakve panjeve ispred ni 2 golmana vas ne bi povadila.ono sto ja smatram zanimljivim je da niko ne spominje najskupljeg defanzivca na planeti,gde je njegov uticaj na igru?mi kad smo doveli Virgila postali smo odbrana sa najmanje primljenih golova u ligi i pored Lovrena u timu.problem u Junajtedu je mnogo veci od golmana,a boljeg necete naci sigurno.

avatar
Reds8c
Monday, 23.12.2019
10:19

Ma svirače vam koji penal da pobjedite. Kao nekad H. Webb.

avatar
Red to the bone
Monday, 23.12.2019
09:56

A Liverpul zovu Penalpul, kakve kanturine

avatar
Grobbelaar
Monday, 23.12.2019
09:56

Pravo je pitanje jesu li ti penali opravdano dosudjeni ili su im poklonjeni? Tih 7% pobeda bez penala, i uopšte neefikasnost, posledica su lošeg predvidjanja, pa je Man United dozvolio sebi da u sezonu udje bez prave 9-ke. Martial je 11, Rashford želi da igra na poziciji 10, dok je Greenwood dete kome treba dati 3 do 4 sezone da se izprofiliše gde je najjači. Sve u svemu, moraće da se "otvore" za jednog robustnog napadača i to čim pre!

avatar
Nemanjici
Monday, 23.12.2019
09:04

Nema leba za njih. U velikoj su dubiozi i dzaba pobede nad velikom petorkom kad nisu sposobni da dobiju male. Ole volim ali mislim da je ovo veliki zalogaj za njega. Ekipa je psihicki nestabilna. Veza je ranjiva kao i odbrana. Sve je nekako na staklenim nogama. Poketino bi bio resenje ali i on bi morao da kupije.

avatar
Dimebag Darrell
Monday, 23.12.2019
02:21

Ja to stalno Lucoferu pričam a on i ostali navijači meni lupaju minuse.

avatar
Jazzblues
Monday, 23.12.2019
00:22

Naj prilevigovana ekipa svih vremena. Plastelin ekipa.

avatar
REVØLT
Monday, 23.12.2019
10:01

Pored zivih reala i juventusa i zvezde, tesko...

avatar
Oldboy
Monday, 23.12.2019
10:48

U engleskoj da, ali ne u poređenju sa drugim ligama

avatar
Nudzeim1983
Sunday, 22.12.2019
23:56

Vezni red nula
Fred mctominay to su igraci za drugu ligu

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 22.12.2019
23:40

Ocajan vezni red i nedostatak spica sa standardnom realizacijom ce ovu ekipu drzati osrednjom sve dok se pomenuti problem ne resi... Jos jedna jako bitna razlika je De Hea, poslednje dve sezone pocinje lagano da lici na Barteza. Ok, imace neke ludace odbrane za kompilacije, ali ce primiti 10 kiks golova u sezoni i odneti dvocifren broj bodova... Ovo cak nije toliko ni do Olea, tim prosto nema kvalitet za trofeje, pa bi i Poketino morao da skrca ozbiljnu lovu u ekipu...