Podignite dobitak, šampion PL već poznat?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 25.11.2019.
12:23
Izvor: Sportske.net

Da nisu malo poranili.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Ostao je još samo meč između Aston Vile i Njukasla kako bi se spustila zavesa na trinaesto kolo Premijer lige. Liverpul je nastavio niz nepobedivosti, slavili su sa 2:1 protiv Palasa tako da su održali svoju prednost od osam bodova u odnosu na drugoplasirani Lester.

Neke kladionice su rešile da je to to što se tiče trke u Premijer lige, i već krenule sa isplaćivanjem onih srećnika koji su uplatili da će "redsi" osvojiti titulu na koju čekaju tri decenije.

Da li su poranili ili ne ostaje da se vidi, Liverpulu sledi veoma zahtevan mesec decembar gde će imati neverovatnih devet utakmica na dva kontinenta.
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Monday, 25.11.2019
21:52

Jel isplaćuju pun iznos opklade?

avatar
Man united
Monday, 25.11.2019
17:48

Мора да нису имали много уплата на Ливерпул, те се овако спрдају.

avatar
LFC*19
Monday, 25.11.2019
14:41

Jos cemo da povecamo prednost! Nijesmo mi krivi sto imamo ovoliko bodova, nego sto svi treneri sa svojim ekipama dolaze na tekmu protiv nas kao da su vec izgubili... niko nas ne smije napasti. Ako tako budu imali svi pristup, osvojili smo je sa 20 vise od drugih! Samo je Norwich igrao muski sa nama i Chelsea. City se podrazumijeva, ostali su svi izgubili prije no su poceli. Iako smo se vracali u zadnje minute protiv Vile i slicnih, svi su oni cuvali svoj gol i nekim kontrama uspijevali da daju prvi ol i onda bunker. Niko ne smije da se istrci sa nama, niko, pa ni city, jer smo fizicki najbolja ekipa, ne najjaca, nego najbrza i nema pogresnog trcanja u prazno. dakle, u decembar jos veca prednost!